@HanTan
- 2022
Recent 4 nachten genoten van dit prachtige plekje! Heerlijk rustig en volop natuur om je heen. Het Mantingerveld heel dichtbij en erg mooi voor wandelen en fietsen. Vriendelijke en gedreven eigenaren! Kortom een aanrader en mooie plek om nog eens terug te komen!
Twee nachten op deze fijne camping gestaan. Wegens werk helaas nu weinig tijd maar we komen zeker terug! En….we hadden de primeur om de vuilwaterafvoer voor het eerst te gebruiken. Mooi aangelegd, zoals eigenlijk alles! Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Joost en Cindy weten heel goed wat belangrijk is voor hun campinggasten!
we hadden maar beperkt tijd (2 nachten) maar het was genoeg om heel enthousiast te worden over dit mooie en rustige plekje. Veel vogelzang, mooie natuur en zeer vriendelijke hosts! Mooie plekken en heerlijke warme douches. we komen zeker terug!!!
Wat een fijne plek! Heerlijk om tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur. De plaatsen zijn heel ruim. Het sanitair prima met heerlijke warme regendouches. Zeer vriendelijke ontvangst met lekkere eitjes. Er mogen bramen en pruimen geplukt worden. Kortom, deze plek kunnen we echt aanbevelen! We blijven nog een extra nachtje!
6 nachten op deze camping gestaan. en nu we elders zijn merken we extra hoe prettig, maar vooral ook hoe schoon het was! Daarnaast waren alle voorzieningen aanwezig. En op 2,5 km een grote Intermaché met een tankstation. Relatief dichtbij de Peage naar het zuiden. Aanrader: fietsen langs de Rhone in Tournon sür Rhone. Erg goede en fijne camping. Komen er zeker terug!
Als je van rust houdt en geen hoge eisen stelt aan allerlei vertier in je omgeving dan is dit een heerlijke plek! Grote ruime plekken. we mochten zelf kiezen waar we wilden staan. Als je van vogelzang houdt dan ziet je daar op het goede adres! De aardige eigenaar houdt de camping heel netjes bij en het sanitair is eenvoudig maar schoon en lekker warme douches. Voor de camper is er plek om je afvalwater te lozen etc. Top plek voor weinig geld!

drie dagen met de camper bij Biej Bôkke gestaan. wat een prachtige locatie in een net zo prachtige omgeving. kleinschalig en comfortabel door het fraaie sanitair gebouw. Gedreven jong echtpaar die visie hebben en die je het enorm gunt om succes te hebben. De boerderij automaat met hun eigen aardappels, bloemkool en heerlijke eitjes en aangevuld met producten van collega boeren uit de omgeving maken het compleet. Wij komen er zeker terug!