@HandY
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Hartelijke ontvangst door Marcella en Tinus met een glaasje Limoncello en hapjes. Prima sanitair, gezellige zitjes en een mooie rustige ligging op 7 km fietsafstand van het centrum van Elche (via een vlak fietspad). 3 dagen daar doorgebracht. Prima WiFi. Wij komen hier zeker terug.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
April 2026
Prima camping, goed sanitair. ACSI-plaatsen op achterste rij maar op zich niks mis mee. Receptie gaat anders dan de eigen site vermeldt ‘s middags pas om 15.00 uur i.p.v. 14.30 uur open. ACSI- prijs 2 personen incl. bijkomende kosten € 35,-
om Merida te bezoeken prima gelegen.(Op fietsafstand) Maar dat is dan ook de enige reden om deze camping te bezoeken. Toiletten worden niet schoongemaakt, niet door sommige andere kampeerders maar overduidelijk ook niet door de camping zelf. Zwembad half leeg en dus gesloten. Vergane glorie.
Prachtige en rustige camping op loopafstand van het centrum van Parthenay. Fraaie ruime plaatsen met een diversiteit aan hagen die voor veel privacy zorgen. Sanitair dik in orde.
Helaas., anders dan CC en ACSI vermelden blijkt de camping pas op 1 mei te openen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
camping is vanaf vandaag 12.00 uur gesloten.
camping is gesloten
De camping is op 10 april gewoon open ondanks vermelding op NKC dat deze vanaf 2 mei geopend is.
Sitecode: 1956
10 april voor een gesloten camping ondanks vermelding dat de camping vanaf 1 april geopend is. Volgens een buurman gaat de camping echter pas 1 mei open