@Handelsadviseur1980
- Adria Anders Anders
- 2011
- Alkoof
2023
Nette camping, NL eigenaar. dorpje met goed restaurant op 4 minuten lopen. Enige nadeel is dat chemisch toilet en afval aan 1 kant zit. mocht je dus aan de andere kant staan is het ver lopen voor sanitair (midden van camping), chemisch toilet en afval. Leuk voor de kleinere kids door zwembad en voldoende speeltoestellen.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

staan waar je wil en dat kan tot het water. soms verraderlijke wind. onze luifel heeft het hier helaas begeven. prima restaurant en alles heel goed betaalbaar. sanitair netjes. douchen met muntje. stad is mooi en goed naartoe te wandelen. wil nog wel terug. stroom lange haspels meenemen!
prima camping. heel goed restaurant met lokale specialiteiten. niet te duur. douchen met muntje en open douchen voor 6 personen. meer kraakhelder.
prima camping. niet te duur en heerlijk restaurant. meer is kraakhelder. sanitair iets verouderd maar prima. douchen met muntje. open douche voor 6 personen.
Opzich prima aan het water, maar ontzettend schuin. niet recht te krijgen met blokken..stroom lange haspels. sanitair niet geweldig. restaurantje met eigenlijk alleen hot dogs of kipstrips (grote nuggets). geen Engels of Duits sprekend en alles cash
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

hele fijne camping. mooie plekken (helaas niet echt schaduw). mooi sanitair. alles all-in. zelfs een professionele vaatwasser (3 min klaar). shop voor diverse dingen. spreekt ook Nederlands. kids vermaken zich goed. mooi animatie. ideale uitstap naar Praag. Aanrader!
4 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

opzich mooi stuwmeer. maar een ramp voor ons. veel te groot recreatiepark. veel geschreeuw en jongerenvelden. kleine plek voor camper. sanitair niet schoon en verder is alles betalen. opzich niet duur, maar dat is waarschijnlijk ook de reden voor alle tsjechiese jongeren. zwembad onderhoud dus niet open.