@Hanen
leuke plek, dichtbij de Maasroute. Rr staat weliswaar een aantal oudere stacaravans op het terrein, maar dat is niet hinderlijk. De camping wordt bestierd door een 93 jarige vitale dame, die zo nu en dan ook op de maaimachine over het terrein crosst. Aardig en gastvrij mens die je moeilijk kwalijk kunt nemen dat ze enkel Frans spreekt. we betaalden 25 € per dag incl electricité. Afgesproken dat we terugkomen zodra ze 100 wordt.
fraaie plek op natuurcamping Boezeven. Dichtbij Kessel en de Maasroute. voorzieningen ok. een plek om naar terug te keren
forse langgerekte gemeentecamping. Vanwege renovatiewerkzaamheden was eind maart slechts 1 sanitairblok beschikbaar. Door langdurige regenval waren bij aankomst de meeste plekken modderig met veel uitrijsporen. De mensen van de receptie waren vriendelijk en behulpzaam. De haven van Saint Martin is fotogeniek en in 5 minuten wandelen bereikbaar. Leuk fietsgebied.
leuke en charmante camping met vriendelijke eigenaar. beperkt aantal plaatsen, groot en klein. mooie fietsroutes die langs de camping lopen. helaas voor ons stond onze plek onder water na een langdurige regenbui, maar daar kan de campingbaas niets aan doen. wij betaalden 17€ per nacht plus de werkelijke verbruikskosten electra. in ons geval nog geen 2€ pd.
camping vlak bij zee met veel vaste, in het voorjaar ingepakte vaste plaatsen. geen sanitair voor ‘nette’ mensen. vriendelijke mensen aan de receptie, goede atmosfeer. prima cp gedeelte én spotgoedkoop.
mooie plek voor een stop van een aantal dagen. Sandra en Vincent zijn aardige en gastvrije eigenaren. fraaie, glooiende omgeving voor de fietser en de wandelaar. wij komen graag nog een keertje aan
tot het 7/9 deel van ons verblijf op Polderzicht, sluiten we helemaal aan bij de voorgaande reviews. Tot er met klaarblijkelijke instemming van de boer een ultra grote camper, type stadsbus, voor ons busje werd gezet, inclusief groot scherm ‘binn mit Urlaub’ . Weg ruime plek, weg uitzicht, weg zon. Ja; dan is 32.50 ineens wel veel voor zo’n plekkie.
terrein staat vol met voertuigen. men is bezig met reparatie van de weg en omgeving. niet wijs om de parkeerruimte daarvoor tegebruiken.
goede uitvalsbasis voor het stuk canal du midi naar Toulouse. leuke stad trouwens. we betaalden 20.20, zonder WiFi. daar betaal je 5€ per dag extra voor.
aardige cp. werd, net als op meer cp’s ook gebruikt voor semi-permanente bewoning. lawaai op naastgelegen weg vonden wij hinderlijk. prijs, 12€ mede daardoor aan de hoge kant
leuke kleine camping, goed sanitair, aardige eigenaren, fraai restaurant, maar ook lawaai van de weg en kleine plekken. wij betaalden voor 3 nachten 76€.
prachtig kampeerveld en prima voorzieningen (WiFi uitgezonderd). prachtig uitzicht op het besneeuwde hooggebergte. zeer vriendelijke eigenaren. onbegrijpelijk dat er nauwelijks andere gasten waren, terwijl je elders met Pasen gedwongen was om te reserveren.
leuke, kleinschalige topcamping. Jet en Joost hebben het goed voor mekaar. voorzieningen prima en fraaie uitzichten. volop wandel- en fietsmogelijkheden, waaronder de via verde de Zafan. jammer dat we ivm de Spaanse paasinvasie vroegtijdig moesten vertrekken, maar we komen ooit weer terug!
prachtig uitzicht, ruime plekken. Ron en Karin hebben het goed voor elkaar. Bij aankomst wist onze Garmin de locatie niet te vinden. volg de routebeschrijving op de website. bij het in- en uitrijden schraapte onze fietsendrager op de trekhaak wat beton mee. goed vertrekpunt voor de via verde, Camino de Zafan.
alles is reeds geschreven. prachtige omgeving, veel privacy. sympathieke eigenaar. a bientot Greg! Gérard
leuke plek en aardige beheerders. veel belangstelling ook getuige het aantal campers dat hier tevergeefs een plekje zocht. reserveren is verstandig. Door de grote belangstelling heeft men de prijs opgeschroefd naar 17€. Dat is te duur voor het gebodene.
prima plek om te overnachten én pal aan de via verde richting sant Feliu dan wel Gerona. je kunt er alles legaal lozen en zelfs water tappen en dat kosteloos!
leuke plek die bovendien gelegen is nabij de schitterende ecopista tussen Arco de Bauhle en Amarante. Doe ook even een bezoek aan het museumpje achter het station. Aardige en behulpzame beheerder. Pikt je op en loodst je door de smalle en steile straatjes van het dorp.
camping ligt in een mooi gebied, vlakbij via verde Bidasoa. eind april zijn veel plaatsen nog drassig. Eigenaar heeft delen bekiezeld, maar die zijn er niet mooier op geworden. De buitenkant van het sanitaire blok is fraaier dan de binnenkant. Geen acsi camping meer. 27,70€ in het voorjaar is teveel van het goede!
leuke, lieflijke camping. aardige, behulpzame dame bij de receptie. vanwege eerdere overvloedige regenval staan wij hier nu alleen. Eymet is een leuk dorp met veel restaurantjes. fiets- en wandelmogelijkheden. we betaalden 15 € zonder en 20 met electra.
prima georganiseerde middelgrote camping. plaatsen wat krap zeker in eenndrukke periode als Pasen. fraaie omgeving. fisherman’s trail langs de kliffenkust is een juweel.
we waren hier 4 jaar geleden ook al eens. zelfde problemen met de douches. de bungalowtjes zijn opgerukt in aantal. leuk voor een overnachting. Sagres is het Eldorado voor het surfersvolk. druk en verder niet spectaculair.
Sitecode: 20235
prachtige camping. zeer aardige staf. fietsen in omgeving lastig, maar wandelen prima.wij waren hier in de derde week van april. ongelooflijk dat zoveel camperaars hier enkel komen overnachten zonder ook maar iets van de fraaie omgeving te zien
prachtige plek midden in de natuur. aardige, behulpzame eigenaren. mooie fietsroute. wij waren hier half april en betaalden met SVR lidmaatschap 52€ voor 2 nachten.
Fraaie ligging en sympathieke ontvangst. Aardige plekken. Sanitair pover.
horkerige beheerder itt de dames bij de receptie. camping werd eind oktober volgestouwd met Engelsen, waardoor het met de dag meer op een cp ging lijken. mooie kliffenkust nabij. Santander per bus en per fiets bereikbaar
prachtlocatie langs de Duero. Veel wandelaars aan weerszijden van de rivier, maar bij zonsondergang rijst de rust. van hieruit is Soria goed te bezoeken. Begin met de Hermitage aan de overzijde. Een echte parel. even verderop is een schoon openbaar toilet.
aardige plek in het bos. Heel fraaie omgeving. verder op de prachtige route (CM 210) door de canyon. zeer behulpzame beheerder. goede voorzieningen, al waren ze niet allemaal toegankelijk. eenvoudig restaurant, maar wel lekker dichtbij. Veel locals, des te gezelliger. een plek om terug te keren!
de netterikken zullen dit wel niks vinden, maar wie van rust , vrijheid , een aardige beheerster en een prachtige omgeving houdt, komt hier aan zijn trekken. Het sanitair is vernieuwd en voldoet prima. vaste gasten zijn er niet doordeweeks, wel veel kwetterende vogels
leuk gelegen terrein en alleraardigste ontvangst, maar de sanitaire voorzieningen zijn beperkt. douches ‘trop petite’. afgezien van de lelijke plastic kassen een fraaie omgeving om te wandelen of te fietsen. Met 10campers op het terrein, geen probleem, bij 20 wordt het lastig, voor 40 zijn de sanitaire voorzieningen onvoldoende.
prachtige kleinschalige camperplek in de tuin van een vakantievilla. de ligging is super, de eigenaren, Denise en Emanuel zijn gastvrij en behulpzaam. eerdere opmerkingen over een bouwplaats en een wc vlotter die niet wilde vlotten beschouwen we maar als gezever. menige camperplek en campingplaats zal hier jaloers op zijn
Mooie stek. We hebben het seizoen hier mogen openen. Behalve een verdwaalde Fransman, stond er niemand op deze kleine camping.Goed, misschien wat gedateerd sanitair, maar schoon en fris. Leuke wandeling om de vijver en langs het fraaie kasteel. Plek om terug te komen
Prima plek, goed sanitair. We zijn hier 2 dagen, 10 en 11 april geweest. Behalve een Duits stel stond er niemand ws vanwege het frisse weer. Veel vaste plaatsen die nu onbewoond waren. Leuke wandeling naar Biescot, fraaie omgeving. Ook voor meerdaags verblijf geschikt.
Prachtplek, supersanitair, prachtig stadje en fraaie wandelmogelijkheden in nabijheid. Onbegrijpelijk dat al die eendagsvliegen hier alleen maar even overnachten. Plaatsen zijn aan de smalle kant. Camperplekken boven vroeg in het jaar nogal winderig.
Niet te grote camping, dichtbij aantal fraaie baaien en het stadje Aguilas. Sanitair echt verouderd , plekken klein. We zijn na enkele dagen verderop aan de kust gaan staan.
Aardige kleinschalige camping, kwartiertje fietsen van zee af en 10 minuten naar het witte dorpje zelf. Pitches aan de smalle kant. Voor alles stroom, WiFi apart betalen. Acsi doen ze niet aan
Fraaie camping direct achter de duinen aan zee. Sanitair prima. De pitches zijn wat klein en smal.
Prachtplek in meerdere opzichten. Direct aan via verde Terra Alta . Fietsgebruik in optima forma. Wel opletten voor vals plat; je wilt immers ook weer terug!
Verbleven hier 30 september. Prachtplek, stil met een fraai uitzicht. Geen voorzieningen, maar dat weet je van te voren. Gewekt worden door de kerkklok: heel bijzonder.
Goede ligging aan de Via Rhona. Aan het eind van het seizoen (begin september) haperde de douchevoorziening, maar dat mocht de pret niet drukken. Leuke uitvalsbasis voor bezoek aan Seyssel en Belley aan de Via Rhona.
Middelgrote camping, prima faciliteiten. In naseizoen toen wij er stonden (derde week september) verscheen in de middag het bordje "complet". Zeer in trek bij onze oosterburen. Leuk stadje op fietsafstand. Goede ligging voor exploreren Camarque
Half september nog goed gevuld. Plaatsen verschillen nogal in grootte. Voorzieningen verder prima. Uitstekende ligging voor verkenning van het fraaie Avignon
Prima plek om Arles te bezoeken. Campingfaciliteiten ,toilet en douche, wat mager, maar daar wordt aan gewerkt. Half september nog zowat vol eind van de dag