@Hanen
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Mooi, boven een meer gelegen camping. Veel vaste staanplaatsen, naast grote kampeerplekken. Sanitair voldoende, maar veel kapot of op slot. Geen papier, geen wifi en 7€ pd aan elektriciteit. 22€ pd is daardoor aan de hoge kant, zeker wanneer je cash moet afrekenen. Ligging aan fietsroute en leuk authentiek dorpje met proxy en bar.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Rustige, fraaie plek, sanitaire voorzieningen ok én een zwembad wat bij 32 graden in de nazomer meer dan prettig is. Aardige eigenaars. We stonden op het hele Veld met slechts 5a6 campers/caravans. 21€ incl alles is dan een redelijke prijs.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooi gelegen, enigszins aflopende kampeerweide in een rustige, lieflijke omgeving. Behulpzame eigenaren, buiten drukte en stress. Bij het nabijgelegen hotel is er gelegenheid wat te nuttigen. Sanitaire voorzieningen voldoende. Een plek om naar terug te keren.
leuke plek, dichtbij de Maasroute. Rr staat weliswaar een aantal oudere stacaravans op het terrein, maar dat is niet hinderlijk. De camping wordt bestierd door een 93 jarige vitale dame, die zo nu en dan ook op de maaimachine over het terrein crosst. Aardig en gastvrij mens die je moeilijk kwalijk kunt nemen dat ze enkel Frans spreekt. we betaalden 25 € per dag incl electricité. Afgesproken dat we terugkomen zodra ze 100 wordt.
fraaie plek op natuurcamping Boezeven. Dichtbij Kessel en de Maasroute. voorzieningen ok. een plek om naar terug te keren
forse langgerekte gemeentecamping. Vanwege renovatiewerkzaamheden was eind maart slechts 1 sanitairblok beschikbaar. Door langdurige regenval waren bij aankomst de meeste plekken modderig met veel uitrijsporen. De mensen van de receptie waren vriendelijk en behulpzaam. De haven van Saint Martin is fotogeniek en in 5 minuten wandelen bereikbaar. Leuk fietsgebied.
leuke en charmante camping met vriendelijke eigenaar. beperkt aantal plaatsen, groot en klein. mooie fietsroutes die langs de camping lopen. helaas voor ons stond onze plek onder water na een langdurige regenbui, maar daar kan de campingbaas niets aan doen. wij betaalden 17€ per nacht plus de werkelijke verbruikskosten electra. in ons geval nog geen 2€ pd.
camping vlak bij zee met veel vaste, in het voorjaar ingepakte vaste plaatsen. geen sanitair voor ‘nette’ mensen. vriendelijke mensen aan de receptie, goede atmosfeer. prima cp gedeelte én spotgoedkoop.
mooie plek voor een stop van een aantal dagen. Sandra en Vincent zijn aardige en gastvrije eigenaren. fraaie, glooiende omgeving voor de fietser en de wandelaar. wij komen graag nog een keertje aan
tot het 7/9 deel van ons verblijf op Polderzicht, sluiten we helemaal aan bij de voorgaande reviews. Tot er met klaarblijkelijke instemming van de boer een ultra grote camper, type stadsbus, voor ons busje werd gezet, inclusief groot scherm ‘binn mit Urlaub’ . Weg ruime plek, weg uitzicht, weg zon. Ja; dan is 32.50 ineens wel veel voor zo’n plekkie.