@HanenLia
Uitstekende camping met verwarmd!!, zeer schoon, sanitair. Het enige puntje van kritiek is dat je een zaklamp nodig hebt op de camping omdat het erg donker is. Wij komen zeker terug.
Helaas was het water vandaag afgesloten en zonder bericht op de sanizuil. Dat kostte ons dus €1. En geen water. Niet leuk. En we gingen verder.
Uitstekende en rustige CP. En dat helemaal gratis!! Ideaal om Bilbao te bezoeken. Neem de bussen 3516, 3518 of 3527 vanaf Herri Bide straat 11 en ze brengen je in ongeveer 25 minuten via de N631, de autopista, naar het hart van Bilbao. Museo Plaza is een goede bushalte om het Guggenheim te bezoeken. Mungia is een leuk stadje met veel winkels, waaronder een wasserette. Dus geef hier ook wat geld uit! Dankjewel, Mungia.
Erg leuke CP. Ongelooflijk schone toiletten en douches, niet onderverdeeld in geslacht maar dat stoorde ons niet. In de buurt is een prachtige rotsformatie en een mooi strand. Maar een vrij streep heuvel om beide te bereiken. Mis in de abdij was een leuke ervaring.
Wij waren er op 30 januari. Het regende hevig en het hele veld was doorweekt. Maar de volgende ochtend was het redelijk oké. We geven de stad Ameixial 4 sterren voor hun gastvrijheid. Het veld is geschikt voor veel campers, ook de grote, sommige plaatsen hebben elektriciteit, er zijn 2 douches met warm water en 2 toiletten, je kunt je toilet legen en grijs water gebruiken en je watertank vullen en dat allemaal gratis! Wat wil je nog meer gratis!!
Een uitstekende camping langs de rivier de Taag met zeer vriendelijk personeel. Er zijn 13 plaatsen, verhard, en het is ook mogelijk om je tent op te zetten. De persoon die de camping heeft ontworpen heeft het erg goed gedaan. Geen lelijke sanitairblokken maar goed ontworpen gebouwen. Met 7 aparte toiletten, douches voor zowel mannen als vrouwen, talrijke wasplekken: te mooi om waar te zijn voor bijna 7,50 euro voor stacaravan + 2 gepensioneerden, incl. elektriciteit en bewaking.
Wij waren er gisteravond, 31 januari, maar een hele aardige dame vertelde ons dat de politie door wangedrag van campers geen overnachtingen meer tolereert. Wij overnachten op de parkeerplaats bij het Eco Park. Tot begin april kun je daar proberen een plekje te vinden met een kleine camper. Na maart is dat niet meer mogelijk.
uitstekend goed uitgerust CP, met de beste douches die je maar kunt wensen, alles ruim en schoon. Prachtig uitzicht naast de bar/restaurant van de eigenaar, die behoorlijk populair is: gasten vertrekken rond 12 uur 's nachts, maar het lawaai is geen probleem. Zeer behulpzame eigenaar. Echt de 10 euro waard incl. elektriciteit.
op zich geen slechte plek, met elektriciteit voor aantal campers. we waren er zaterdagavond en dat was een probleem met jeugd, die in de buurt van de hoorbare disco tot na 2 uur in de nacht doorgingen met kabaal maken. daardoor was de ervaring minder. het dorp is ook nog zeer troosteloos, wel met supermarkt.
Dit is een uitstekende CP. Toilet en koude douche beschikbaar. Vers water en grijs water afvoer allemaal gratis. Elektriciteit (2 stopcontacten) voor 2 euro per 2 uur via tokens gekocht in het dorp. Zeer stil Geen entree meer!!