@Hankypanky
Alles aanwezig wat je nodig hebt. Aardige uitbater, aardige tuinman. Prijs €12. In het bovenste gedeelte zijn er muntautomaten voor elektriciteit: € 1 voor 1,5 kWh. In het onderste gedeelte is er elektriciteit voor een vast tarief van € 3,50. In het achterste gedeelte kun je staan zonder stroom. Restaurants, winkels op loopafstand. We komen al 15 jaar op het plein.
Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt. Prijs-prestatieverhouding oké. Café erg gastvrij. Aardige behulpzame operator, al is de klantenkring vaak niet makkelijk.
Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt. Voor hondenbezitters is er een probleem dat veel konijnen rondspringen 😄. Dichtbij het centrum, leuk stadscentrum met veel restaurants. Met dank aan de stad.
Zeer mooie, rustige plek met aardige operators. Alles wat je nodig hebt. We komen zeker terug!
Gewoon geweldig om te slapen en te rennen met de honden. 1 dag gratis. Goed verzorgde plek. Loopafstand naar het centrum. Met dank aan de gemeenschap.
Perfect. Praktisch alles wat met een geladen kaart te maken heeft. Bijna als een camping. Wanneer de bouwwerkzaamheden zijn voltooid, wordt het stiller. We waren hier in het weekend, het was stil. Trein is stil. Goed Grieks op het sportveld, goed Italiaans ook dicht bij het centrum. Met dank aan de stad! Anderen zouden dit als rolmodel kunnen beschouwen.
Goederen van 1e / 2e 2. 20 hier. Zeer mooie operator. De parkeerplaats is gesloten van 3.2.20 - 17.03.20 vanwege bedrijfsdagen.
Goede plek om te verblijven. Parkeerkaartautomaat defect, huidige kolom luidt: 1 € voor 8 uur. Kleine vuilnisbak op de bank in het park. Stad met diverse restaurants en winkels op loopafstand.
In het begin ziet de plek er rommelig uit, maar is redelijk begaanbaar. 10 € incl. Elektriciteit en water, zonder elektriciteit 7 €.
Geweldige plek! Ideaal uitgerust. Geweldige verhouding: waar voor uw geld. Zeer aardige operators, die zelf Wohnmobilisten zijn.
Super ruime parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Douche € 1 voor 5 minuten. Wateronttrekking vanaf 10 cent. Elektriciteit 1 kWh 50 cent. Verwijdering gratis. Leuke operator. Edeka en restaurants op loopafstand. We komen terug Bedankt voor de leuke plek.
Zeer mooie plek. Leuke operator! Prijs: 10,50 € inclusief elektriciteit, aan- en afvoer, douche, toilet. Restaurant had helaas bedrijfsvakanties.
Zeer mooie, knielende plek. Leuke operator. Plaats kosten 10 € + 1 € toeristenbelasting per persoon. Alles inclusief (water, elektriciteit, afvoer).
Door de zorg van de club nog steeds geweldig. In de spa leuk Ristorante.
Rustige plaats. Ik ben hier al heel lang. Geldautomaat defect, dus gratis. Heel leuk met hondenstrand. Op het strand koude douche 😂 wie vindt het leuk. Je hebt ook een geïmproviseerd toilet nodig. Vers water en verwijdering gratis. Restaurants zijn momenteel slechts 2-3 km open. We verbleven 2 dagen.
Goede plek! In het dorp verschillende restaurants. Mooie wandelmogelijkheden.
Ik verbleef 2 dagen tot oudejaarsavond. Omdat het sanitaire gedeelte niet open was, kostte het € 15 met elektriciteit, toevoer en afvoer. De operator Mathilde "Tine" erg vriendelijk en een geweldig café met kleine dingen om te eten. We komen terug.
Vrije ruimte met aanvoer en afvoer. Water 1 €, elektriciteit 1 kWh 1 €, omslachtig met munten die je in de gemeenschap krijgt, de conciërge in de hal of in het huis links van de ingang van de hal. ongeveer 2 - 300 m afstand Italiaans restaurant "Da Nino".
Altijd leuk hier. Alles beschikbaar! Wifi zou geweldig zijn. Schilderachtig restaurant de Eintracht.
Altijd leuk! Zelden ervaren in Duitsland. Zeer mooie operator. We hebben het geluk om op minder dan 50 km afstand te wonen. Alles is precies goed hier.
Royale ruimte voor alle damesmaten. Op elke plaats een stroomaansluiting met 16 Ah haag. Elektriciteit inbegrepen in de prijs. 1 dag 10 €, 2 dagen 18 €, 3 dagen 25 €. Goede levering en verwijdering. Stad en Blautopf op loopafstand. In de bistro bij het zwembad kun je snacks eten. Honden toegestaan via de achteringang.
Eenvoudige, vrije ruimte met elektriciteit, 8 uur kosten 1 €. Aanvoer en afvoer onderaan bij de tennisbanen. Grijs water is moeilijk af te voeren, afhankelijk van waar de afvoer is. Rustiek maar schoon restaurant Goldener Hirsch op ongeveer 350 meter afstand.
Functionele plek om Berlijn te verkennen. S-Bahn in de buurt. Wij, 2 personen, Womo 6,90m, elektriciteit, hebben 18 € betaald.
Leuke plek met alles wat je nodig hebt. Vriendelijke, behulpzame havenmeester. Restaurant gesloten op de plaats. Verschillende restaurants op loopafstand.
Zeer goed georganiseerd. goedkoop en goed restaurant. Met ACSI Campingcard in de Nebensaidon 19 €. Wat wil je nog meer.
Ik moet me gewoon afvragen wat sommigen schrijven. Voor 8 € heb je alles. Jammeren om niet genoeg douches is lachwekkend. Als je een CP nodig hebt, kost het iets meer. We komen al jaren naar het plein. Eerlijker en goedkoper is het nauwelijks.
Sitecode: 12039
De plaats is functioneel. We waren hier 1 nacht. Smalle zitjes, stoorde ons niet omdat we alleen maar een nacht bleven. Ruhrwander- en fietspaden erg leuk. De bistro heeft standaard eten en drinken tegen normale restaurantprijzen, maar dat is niet van ons. Anders functionele plaats, hoewel lokale niet-storende campers elkaar regelmatig ontmoeten.
Passende plek om Steinhude te ervaren. WLAN in het infovak langzaam maar gratis. Topplaats gekocht, zoals alles.
Zeer mooie plek, dicht bij de stad, met alles wat je nodig hebt. Leuke havenmeester.
Eenvoudige parkeerplaats zonder wat.
Dank aan de stad voor deze speciaal gebouwde, rustige plek. Restaurants in de directe omgeving en in het dorp. 1 kWh elektriciteit kost 50 cent, waarbij de kolom elektriciteit alleen kan worden bediend met 10 of 20 cent en u het bijbehorende aantal kWh krijgt. Hetzelfde geldt voor water: voor 10 cent zijn er 10 liter.
Eenvoudige, rustige plek om te verblijven zonder iets.
Zeer mooie, rustige plek. Super sanitair. Alles is inbegrepen in de prijs van 20 €. Daarnaast echter 1,50 € belasting per persoon, maar dit is inclusief de kegelkaart. Dus gratis reizen in het openbaar vervoer. Leuke exploitant met een leuk café. Op 600 m afstand zijn er de Schambachstrausse met heerlijke gerechten - nu gewoon asperges 👍.
Geweldige plek. Hier heeft de stad iets bedacht. Aanbevolen voor imitatie! Een echte aanrader is het restaurant van het Schützenhaus. We komen terug.
Elektriciteit inbegrepen in de prijs. off water naar Zeiz kans op vorst. Als je eet, betaalt u 5 €. Het eten van huisgemaakte gerechten. Sorry, geen aan-en afvoer. In het restaurant van WiFi gratis.
Eenvoudig dankzij de stad. Functionele ruimte. Schoon en functioneel. We zaten te eten in "Match Point". Eenvoudig maar goede keuze.
Mooie rustige plek met alles wat je nodig hebt. Puur natuur die houdt. Mooie routes met een prachtig Blich van de Rijn, aan de Loreley.
Zeer goed ontworpen plaats. Met alles wat je nodig hebt. Een echte aanrader is het naastgelegen restaurant Atlantis.
Waren er op 6/6/17. Rustige plaats. Vriendelijke beheerder. Helaas is het restaurant alleen geopend in het weekend. We hebben ons vermaakt met wijn en gegeten in de camper.
Wij komen al jaren steeds weer hier. Prima. Nu zelfs gratis Wi-Fi. Staffel prijzen, afhankelijk van de duur van het verblijf. Dag 1: 9 €, 2 dagen: 17 €, 3 dagen: 24 €, 4 dagen: 30 € en 5 dagen: 35 €.
Prima! Erg vriendelijke beheerder en schilderachtige restaurant. We blijven terugkomen. Gratis Wi-Fi.
Waren van 21./23.5.17 hier. Super plaats met alles wat je nodig hebt en rustig. Gratis Wi-Fi in het restaurant en op de plaatsen in de buurt. Restaurant is puur een pizzeria. Mooie wandelingen.
Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt. Lozen van grijs water is afhankelijk van waar de afvoer op de camper zit, niet of slechts met moeite mogelijk. WiFi in bijna heel Weinsberg gratis. Andere steden kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Leuke plek om te verblijven en Neckarsulm te bezoeken.
Sitecode: 19571
Een kleine functionele, prachtige plek met alles wat je nodig hebt. Gratis Wi-Fi.
Zeer goede plaats, met alles wat je nodig hebt. Zeer mooie stad, de moeite waard.
Zeer mooie plek. Olijfbomen 😄 groeien voor schaduw. Op elke plaats drink- water. Goede services, dus alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke beheerder. Leuk Restaurant met redelijke prijzen. De stad zelf, op ongeveer 1,5 km afstand, moet je absoluut gezien hebben. Geweldige oude stad en mooi uitzicht.
Alles zeer goed. Op elke plek is een olijfboom, die schaduw biedt. Goed restaurant op het plein. Zeer vriendelijk personeel.
Functionele plaats met alles wat je nodig hebt. Vlak bij de zee. In juni 17 €, elektriciteit 6 Ah voor 3 €.
Dicht bij het centrum. Functionele camperplaats aan de rand van een grote parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Kleine hoeveelheden water zijn beschikbaar voor 10 cent.
We waren hier op oudejaarsavond. Super oudejaarsdiner! Waar voor je geld. Vriendelijk en erg aardig personeel inclusief de beheerder. Vanaf elke plaats heb je uitzicht op het meer. De plek zelf is goed uitgerust. Hier is het het waar voor je geld. We komen terug.
Wij komen hier steeds terug. De camperplaats is ruim en heeft alles wat je nodig hebt. Vriendelijke beheerder. Zeer dicht bij de Altrhein. Prachtige wandel- en fietstochten. Schilderachtige restaurant "Eintracht" in het dorp.
Camperplaats met alles wat je nodig hebt. Gratis camperservice. We stonden in de 1e rij met uitzicht op de Rijn. De prachtige oude stad met veel restaurants kan in een paar minuten worden bereikt.
Prachtige plek voor 10 €. Camperservice gratis ter beschikking. Stroom 8 uur 1€ (2400 watt), water 1€. Leuk restaurant in de nabijgelegen tennisclub.
Waren er op 2015/08/26. Zeer mooie, doelmatige camperplaats met fiets- en wandelmogelijkheden. Stroom: 8 uur 1 €. Grijswater afvoer niet goed aangelegd. Cassettetoilet spoelen een beetje onhandig omdat je voor 10 cent 10 liter water moet gaan halen in een jerrycan oid. Wi-Fi zou nuttig zijn, omdat de radioverbinding niet zo best is (D 1). Toch 8 sterren.
Goede plek om te overnachten. Het beste is om vooraf telefonisch te reserveren. Stroom (50 cent per KWh, hebben we niet gebruikt.
Mooie camperplaats, iets schuin aflopend. Goede infrastructuur. Elektriciteit € 0,60 per kWh, water € 0,10 per 10 liter. Kunnen afzonderlijk worden gebruikt.
Redelijke locatie om Berlijn te bezoeken. Alles is voorhanden. S-Bahn op 800m. Dagkaart €6,90. Gastronomie, inkoopmogelijkheden en de Tegelsee op loopafstand (1-2km).
Het was overvol! Vlak bij kon je ook overnachten op de parkeerplaats bij de haven. €4 voor 24u.
Mooie locatie. €12 inclusief stroom. Helaas was het, als gevolg van Hafenfest, druk. Gastronomie top. Geweldige locatie.
Eigenlijk een prachtige plek, die alles heeft. Helaas, vandaag, op 13 augustus 2015, veel personenautoverkeer. Ongeveer 50 auto's en vijf motorfietsen reden over de plaats, wat onbezonnen. Bij het camperbordje ontbreekt het aan aangepaste uitleg, die dit soort van toerisme voorkomt. Pluspunten zijn het restaurant, het café en het netwerk van fietspaden. Jammer, rust en ontspanning zijn niet te vinden.
Onberispelijk loos- en waterinnamestation.
Waren er op 3 augustus 2015. Plaats kost NOK 150. Alleen contante betaling mogelijk. Had geen kronen bij en moest € 20. Douche kost NOK 10 extra. Internet alleen in de receptie. Plaatsen lichtjes schuin.
Zeer mooie plek met naastgelegen bezienswaardige waterval. Plaatsen lichtjes schuin. Gratis internet bij de receptie. Prijs compleet: SEK 220.
Prachtig uitzicht. Verschillende parkeermogelijkheden. WLAN bij café bij de vuurtoren.
Mooie, netjes aangelegde plaats voor lozen en waterinname. Verblijf beperkt tot 12 uur.
Prachtige plek met een gratis lozen en waterinname.
Rust- en overnachtingsplaats aan de E45 op een prachtige locatie aan een meer in de buurt van Jokkmokk zonder loos- en waterinnamefaciliteiten. Ondergrond deels asfalt, deels grind. Prullenbak aanwezig. Licht verkeerslawaai. Dineren aan de overkant van de straat.
Zeer mooie plek met een toilet en vers drinkwater. Helaas geen afvoer voor chemisch toilet mogelijk. Prijs: SEK 100, stroom SEK 30.
Goede overnachtingsplaats met een gratis loospunt en waterinname en gratis Wi-Fi. Was erg druk op 27 juli 2015.
Sitecode: 20884
Eenvoudige plaats zonder bijzonderheden. Lozen en waterinname mogelijk.
Mooi gelegen plek, mooie ligging aan het meer met alles wat je nodig hebt. Basic maar functioneel. Internet gratis.
Sitecode: 19689
Goede gratis overnachting. Er is geen elektriciteit meer. Satellietontvangst mogelijk. In het restaurant is er gratis draadloos internet.
Adequate camperplaats. Mooie voetafdrukken op het water. WiFi alleen bij de receptie. Prijs: SEK 200 met alle faciliteiten (op vertoon van de ADAC-Campingcard).
Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt, inclusief douche, toilet, elektriciteit en snel internet. Prijs: SEK 150. Grillmogelijkheid! Mooi restaurant op ongeveer 200 meter afstand.
Zeer mooie plaats aan een meer, allemaal voor EUR 20,50. WLAN inclusief. In het meer kan men vissen. Beheerders komen uit Zwitserland en spreken Duits.
Leuke plek. Plaats SEK 90, elektriciteit SEK 40. Grijs water kan alleen handmatig worden afgevoerd. Al het andere functioneel beschikbaar. Douche SEK 10 gedurende 5 minuten. Plaats was vol. Om 22:00 uur viel alle elektriciteit uit. Goed restaurant aanwezig.
Prachtige plek met uitzicht op zee. 3 douches met toiletten. Aan- en afvoer ok. Was behoorlijk vol, maar goed uitzicht op zee. Restaurant aan de haven. Supermarkt ongeveer 3 km.
Leuke plaats. DKK 100 voor lozen en waterinname. Douche, toilet en elektriciteit wordt geregeld door een kaartsysteem. Banken, restaurants en winkels op loopafstand. Leuke buurt met een aantrekkelijk netwerk van fietspaden.
Op weg naar Scandinavië, hebben we een tussenstop geplaatst. Prachtige plek. Heerlijke rust. Aardige eigenaar. Alles inbegrepen. De plek is een aanrader.
Top plek, all inclusive zelfs WLAN. Alle grote ontworpen en ingericht. Hier was kampeerders List op het werk. Zeer goed restaurant verbonden met mediterrane keuken.
Camperplaats is weer open. Plaats nieuw en stijlvol ingericht. €10 all-in (elektriciteit en camperservice), inclusief voucher van 4€.
Camperplaat weer open. Heeft alles wat je nodig hebt. €4 van de parkeertarieven zijn als een voucher voor wijn aankoop of het verbruik in de wijnbar. Goede plek. WLAN gepland.
Zeer mooie plek. Water gratis. Toilet en douche van de camping kan gratis worden gebruikt. Douchemunten: 30 cent. Alles wat je nodig hebt. Goede ruimteverdeling. Eerlijke prijzen. Camperservice gratis ter beschikking. WiFi 1€ 24 uur. Bar op ongeveer 2 km. Leuke plek.
Camperplaats is weer open. Nieuw ingericht op 4 terrassen. 10 € per nacht inclusief elektriciteit, en innemen/lozen water. Inclusief een tegoedbon van 4€ (voor aankoop wijn of in de Weinstube). Douche en toilet zijn in aanbouw. Dus alles wat men nodig heeft.
Camperplaats is goedgekeurd en kan weer worden gebruikt. In het weekend lekker eten in de wijnbar.
Prachtige plek met alles wat je nodig hebt. 2 restaurants en een kleine supermarkt op de camping.
Mooie, rustige plek. Gratis. Stroom 6 uur voor 1€. Op de parkeerplaats bij de kerk is camperservice en inname van drinkwater, 100 liter 1€. Goede mogelijkheden om te wandelen. Een uitstekende gastronomie.