@Hannes2
- 2000
De kampeerplek was prima. 's Nachts was het er erg rustig. Er was een toilet, maar het deksel was kapot en alles was vies omdat het over het rooster was geleegd. Er lagen uitwerpselen bovenop. Spoelwater voor de cassette kost extra en zou bij de kampeerplekprijs van €15 inbegrepen moeten zijn.
Deze plek is niets voor ons. Erg lawaaierig en onveilig. De onbevoegde parkeerwachters zijn een lastpost en volgen iedereen. Maar goed, als je daarvan houdt... we zijn snel weggereden.
Kosten momenteel € 22/24 uur. De plek ligt aan het water, maar dat is alles. Stof is gratis. Voor die prijs verwacht je een VE, zelfs tegen betaling. De rest kun je jezelf besparen.
De camping kost nu € 16 per 24 uur. Er is helemaal geen service. Het is onverzorgd, vies en verlaten. Dank aan Kiel voor niets en de afzetterij. Een maximum van € 5 zou hier gerechtvaardigd zijn. We zijn uit principe niet gebleven.
De plaats heeft een goede locatie. Als het regent, wordt de grond modderig. Ook 's nachts neemt de geluidsoverlast van de brug niet af. De stoelinspecteur van de stad werd zonder reden agressief en beledigend omdat we het kaartje niet meteen achter het raam stopten. Ook raakte hij de camper aan, waarop ik hem op fatsoen wees en dat hij geen deuken in de camper mocht slaan. Sorry, zo hebben wij het ervaren.
De plekken zijn erg krap. Niemand geeft om veiligheid en welzijn, maar de plaats is duurder geworden zonder dat er iets voor terugkomt. Er zijn problemen bij het betalen van de info als u uw persoonlijke gegevens niet opgeeft en u wordt verbannen om in de toekomst te blijven. Anders OK voor een nacht. Maar kom hier nooit meer terug.
15.11.2022 de plaats kost 12,50€ met elektriciteit. We mochten niet zonder stroom staan omdat we zelfvoorzienend zijn. Bovendien was de tuinman zonder reden onvriendelijk. Ben doorgegaan.
Vanaf 3 september 2021 is er alleen nog een kortparkeerzone voor campers. Maximaal 8 uur met parkeerschijf. De plaats werd schoongemaakt en verkaveld, de stad controleert voortdurend.
Sitecode: 19764
De kosten zijn verhoogd naar 15,00 euro.
Het veld is mooi, maar vaak vol. Honden zijn vaak niet aangelijnd. Hondenuitwerpselen in het gebied vormen een probleem. De kraan is erg primitief en rondom vies. Bij de waterput worden borden en potten schoongemaakt en daar weer gedumpt. Sommigen zetten de wc-snorkel over de enige kraan. Walgelijk!
Waren hier op 21.5.2019. De ruimte is 's nachts stil. Kosten voor overnachting gratis. De parkeertarief van 09:00 tot 18:00 uur is £ 5. Winkelen in de buurt (Coop) is goed gesorteerd. Vanaf daar gaat er direct een trein voorbij met een stoomlocomotief. (Geen treinverkeer 's nachts)
waren hier op 16.5.-17.5.2019 We vonden het erg leuk. Wandeling rechtstreeks van het plein naar de kust mogelijk. De wandeling aan de kust is erg leuk. Overal is de natuur bloeiend. De plek is het bekijken waard. De cursusoperator is erg vriendelijk en behulpzaam.