@Hannie-en-Sebastiaan
Heel nette gezellige camping. Vriendelijk personeel en leuk terras waar muziek optredens plaats vinden. Een aanrader.
Zeer dure camping. kleine plaatsen en we zitten ook nog in de stank van de riolering. Geen aanrader.
Een geweldige camperplaats in oprichting. De eigenaar spreek Duits dus gemakkelijk mee te communiceren. Hij doet alles om het je naar de zin te maken. Ook is alles aanwezig op de plaats, zoals water, toilet, douche en eetgelegenheid. De bus stopt voor de deur. Vandaag kwam de eigenaar er aan met een wasmachine voor de camperplaats, zo bouwt hij het op. Iedere keer weer nieuwe dingen. Dit is echt een aanrader. Sebastiaan en Hannie
perfecte plaats, schoon. supermarkt en café en restaurant om de hoek. wat wil je nog meer
In het huisje op deze camperplaats heeft vannacht een brand gewoed. De stroom is uitgevallen. Ook douche en toilet zijn onbruikbaar. Je kunt er nu wel staan en dat is gratis.
Een geweldige camping, met Engels sprekende eigenaren die je het op alle mogelijke manieren naar de zin willen maken.Ook kun je in het Duits terecht bij Walter een Oostenrijker. Het sanitair is zeer netjes. Een gezellig terras voor een drankje. Op loop afstand zijn enige goede,betaalbare restaurants. En een supermarkt naast de camping. Wij gaan hier beslist weer terug.