@Hanraa
- Carthago Compactline
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Na een mail gestuurd te hebben konden we terecht op deze fantastische plek. Je moet wel van de goede kant aanrijden haha wij kwamen vanaf chalon en Champagne en dan doet niks je aan de champagnestreek denken. Aangekomen bij t huis was dat direct weg. Hartelijk ontvangst en we konden gelijk gaan proeven. Enthousiaste uitleg en heerlijk geproefd. Ook gekocht natuurlijk. Fijn dat je na t proeven mag blijven staan. incl water en stroom.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
We kwamen onverwachts op deze mooie camperplek. (We waren eerst in Issoire maar vonden t daar niet zo leuk) 6 eur betalen bij de automaat kan gewoon met je telefoon/pas. T eeuwenoude stadje is een pareltje en we hebben er heerlijk gegeten bij Art-Koze. T stadje was idyllisch verlicht s avonds. Voorzieningen voor de camper zijn er ook. Prachtig uitzicht op t vulkanische gebied! Aanrader.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Wat een mooie plek direct aan de Tarn. Vriendelijke ontvangst en je mag zelf een plek zoeken. Baquet en croissantjes kun je bestellen. Net en schoon sanitair. Vanaf camping langs de Tarn gewandeld
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Ruime plekken, stroom en water bij de camper, schoon sanitair, broodjes, strand net buiten de camping. Niks maar dan ook niks aan te merken. Op fietsafstand van dorp met arena waar we een stieren en paarden demonstratie zagen. En volop flamingo’s 🦩 in het natuurgebied. Zo gaaf dat je dwars door het natuurgebied kunt fietsen. Top plek.
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Prachtige plek onderaan de oude stad met de twee iconische vulkaan rotsen. Wij stonden er t weekend dus weinig last ‘s nachts en ‘s morgens van de weg. We waren blij met een plek want ook in september is het een drukbezochte en gewilde camperplek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 24 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
een fijne plek! alle voorzieningen zijn er en idd stroom. wij stonden hier helemaal alleen. er komen veel fietsers langs,gezellig! s morgens hadden we ook 2 luchtballonnen vlakbij. deze plek bewust gekozen om naar le puy en velay te gaan. en die weg, ja de een heeft er last van de ander niet. wij niet! wij zijn blij met dit soort cp! merci Beaulieu
Juli 2026
ondanks geen voorzieningen toch 5 sterren. wat een verrassend leuke plek. als je aanrijdt denk je waar kom ik terecht! bij een pareltje met een lief jachthaventje voor je neus. er wordt veel gevist door allervriendelijkste vissers. we hebben t gebruikt als overnachtingsplek op doorreis maar we komen zeker terug om vanaf hier de omliggende eilandjes per fiets te bezoeken!
Juni 2026
Wij vonden het heerlijk om even n paar dagen luxe te staan. prachtige terrassen camping, wel n beetje groot. plekken zijn ruim en je kijkt over elkaar heen naar t meer. sanitair netjes en wordt vaak schoongemaakt. prachtig meer dus de supplank kon gebruikt worden. we betaalden 395 sek per nacht incl stroom. douchen met kaart vd camping die je kunt opladen. 5 sek voor 3 min. Prima, lekker warm water. t stond vol maar geen luidruchtig gedoe
Wij stonden op plek 8. mooi uitzicht over de velden met in de avond reeën met kalfjes. De eigenaar is enorm vriendelijk en bracht allerlei brochures wat er in de omgeving te doen is. Rondje (30 km) met de fiets langs de rotstekeningen in de omgeving en Grebbestad. Zeer de moeite waard. 2 nachten heerlijk gestaan. ‘s nachts is het heel stil. Fijn dat deze camperplaats is gemaakt. afval, drinkwater en lozen is dik in orde.