@Hans(J.)terVeen
- 1979
Hoewel naast een doorgaande weg, toch rustig kunnen slapen. Supermarkt met tankstation net om de hoek. Betaling alleen met 1 en 2 euro munten.
Prachtige en rustige CP direct aan een groene weide. Alle basisvoorzienigen aanwezig en tegen zeer redelijke prijs. Heerlijk en betaalbaar gegeten bij Zum Valken.
Rustige CP met royale plaatsen .
Prima plek voor 1 nacht. Als de CP vol is kun je ook op de parkeerplaats overnachten. We hebben geen gebruik gemaakt van de voorzieningen.
2 nachten gestaan in alle rust. Mooie camperplaatsen en prima voorzieningen. Alles was in orde.

Het is een eenvoudige CamperPlaats zonder poespas. De oprit is inderdaad een hobbel die genomen moet worden, maar een hele rustige plek.
mooie camperplaatsen, rustig en vlak bij het uitgaanscentrum. Alleen vanaf donderdagavond tot vrijdagmiddag mag er niet op het asfalt geparkeerd worden ivm de vrijdagmorgen. Op het onverharde gedeelte ernaast is geen probleem. Wel jammer dat er in Moraira geen voorzieningen zijn voor Campers. Water- en toilet legen plus water inname zou een aanbeveling zijn vooe de gemeente.