@Hans-Elly
- 2018
Wilko en Monique, dank jullie wel voor het fijne verblijf op één van de mooiste camperplaatsen die we tot nu toe hebben gehad. De sfeer hebben we als zeer prettig ervaren. En wij zijn het er mee eens dat bewoners van een camperplaats niet het hele jaar door moeten kunnen blijven staan. Dus geen vaste jaarplaatsen. En dat bijna iedereen vijf sterren geeft zegt genoeg!
Het meeste is gezegd, maar het camperpark blijkt wel een stuk groter dan de dertig plaatsen die in de app staan. Er zijn nu 73 plaatsen, waarvan er 32 met elektriciteit zijn. Wij betaalden nu 16 euro met elektriciteit Douchen (grote cabines voor twee personen) kostte 2 euro voor 7 minuten. Wij waren in ieder geval blij met de locatie zo dicht bij het interessante stadje Comillas.

Perfecte campingsite: zo mooi gelegen boven twee “Award winning” stranden van Sango Sands verder zeer vriendelijk personeel, twee toiletgebouwen die schoon en goed onderhouden worden, één nieuw douchegebouw met fijne douches, twee!!! uitstortplaatsen voor vuil water en chemisch toilet, benzine en diesel op 200 m., spar op 200 m. Al met al niet gek dat John Lennon hier heel graag zijn jeugd doorbracht (dat huis staat op 500 m.)

Op deze kleinschalige en prachtig liggende camperplaats, hebben we 2 dg heerlijk gestaan. De camperplaats en twee cabines om te verhuren zijn pas drie jaar oud. Aan alles zie je dat ze de bouw met zorg gedaan hebben. Toilet en douche zien er prima uit. In de nabijheid van de CP leven ook twee ezels, enkele schapen, eenden en ganzen. Afstand tot NC500 en bushalte om (o.a. naar Wick) is 300 m. Via de website van pitchup.com kan je reserveren.
Precies waarvoor een CP bedoeld is: water pakken, elektriciteit, vuil water lozen en WC lozen op een rustige plaats net buiten het centrum van dit vestingstadje. En dat alles voor maar 7 euro!
Sitecode: 19402
Perfecte plaats. Netjes, schoon, veel schaduwplaatsen en goede prijs. Met hond en elektriciteit waren we voor een nacht 24 euro kwijt. Wandelen in nog geen half uur naar het strand, aanvankelijk op de stoep langs wat drukkere weg, maar daarna afdalen door leuke smalle straatjes van Nazaré.
Sitecode: 19325
Alles ziet er picobello uit, maar dit niet echt een “camping” maar resort met veel glamping en bungalows. Vandaar de prijzen: Campers: 55 euro voor eenvoudige plaats en 65 euro voor grotere plaatsen. Daar zou nog 10 euro bijgekomen zijn voor onze hond. Campercontact: pas dit a.u.b. aan. ook GEEN ASCI !!
Op 17-4-2024 is eigenlijk alles al gezegd. wij sluiten ons daar helemaal bij aan. Fijne plaats buiten het hek, tussen camping en rivier, om je hond (los) uit te laten. ook richting Salamanca groot hondenuitlaatPARK !
Sitecode: 20025
Perfecte uitvalsbasis voor Barcelona. Bus naar Barcelona op tijd bestellen (3,90 enkele reis) Sommige tijden kunnen anders vol zijn geboekt. Ook tickets voor attracties als Sagrada Familia en Parc Güell op tijd vastleggen. Camping zelf is netjes, zeker het sanitair is erg fijn. Met ACSI kaart 27 + 2 (belasting) in voorseizoen.
Prima CP op mooi terrein dicht bij de Saône. Pas om 20.00 uur aangekomen, bij automaat met Nederlandse instructie ingecheckt en genoeg plaatsen vrij. Redelijk droge ondergrond (nu). Elektriciteit geen probleem. Meer dan 10 stroompalen met 2 CEE aansluitingen en twee Europese aansluitingen welke bij ons in ieder geval goed werkten. Water pakken en vuil water afvoer in het midden van de CP.
Nadat we op 5 campings doorgestuurd werden ( complet), op deze camping laatste plaatsje gekregen. 4 km van het meer, maar even een pittige klim om er op de fiets te komen. (zonder ondersteuning) Fietsen rond het meer is leuk, maar Annecy zelf is erg druk rond deze tijd (met de auto vaak in de file), dus veel fietsen. De camping zelf was redelijk schoon, maar verder weinig faciliteiten. Prijs met elektriciteit 3 amp: ong 25 euro; 6 amp: ong 27 eur
Alles is al gezegd. Zie eerdere beschrijvingen. Wat een fijne sfeer! We komen zeker ook terug.
Deze voormalige camping municipal, met fijne maar verouderde douche en sanitair is zijn geld helemaal waard (14 euro voor 24 uur) Er is plaats genoeg, ook in het hoogseizoen.
Wij sluiten ons aan bij de lovende reviews. Na een prettige ontvangst door de havenmeester (bellen voor het openen van de toegangspoort), leuke plaats aan de Linge gekregen. Met twee personen betaalden we 15,30. WiFi is nu over het hele terrein goed te ontvangen. Een nieuw havengebouw met keurig sanitair is net in gebruik genomen.
Nog steeds een perfecte zeer nette en bloemrijke kleinschalige camping (15 plaatsen, waarvan de helft onder een rieten dak). Eigenaar Romeo spreekt goed Engels, is zeer vriendelijk, behulpzaam en enthousiast over zijn camping en geeft adviezen over de omgeving, Sanitair, koelkast, diepvriezer, wasmachine, wasdroger, barbecue, WiFi, alles is goed onderhouden en schoon. Een dikke tien dus en een aanrader als je rondom Sibenik een camping zoekt.
prachtige locatie, zeer gastvrij, geweldige sanitaire voorzieningen, zeer goede WiFi (zelfs voor TV)

Inderdaad een pareltje. Het meeste is gezegd. Afgelopen week drie dagen gestaan. 12-14 oktober dus nog open (wsl. gezien de hoeveelheid campers nu nog) Vanwege het sterk verouderde sanitair net geen 10.
Prima CP. Het meeste over gezegd. Betalen kan overigens prima met Nederlandse pas met Maestro. Routebeschrijving volgens Google was via een kleine
Perfecte uitvalsbasis om te voet naar het centrum, Beatles Story(s), Cathedral, etc te gaan. Je moet inderdaad wel met muntgeld betalen, maar dat was met locals, die wilden parkeren, snel geregeld.
Prima rustige camperplaats/ parkeerplaats. Uitgezonderd een vuilnisbak zijn er geen faciliteiten. De CP is gratis. Kan soms druk zijn, maar aangenomen dat de meesten alleen voor een nacht daar staan, kunnen de campers redelijk dicht bij elkaar staan en zijn er zeker 10 plaatsen.
Ondanks zeer vriendelijke ontvangst, vinden wij deze camping geen visitekaartje voor Rotterdam! In potentie een mooi en centraal gelegen stadscamping, maar ....verouderd en slecht onderhouden: o.a. losliggende stenen bij het sanitair, kuilen met plassen water naast je camper, verouderde en vieze meubels bij de kantine. Kortom: management/ gemeente doe hier iets aan en investeer in vernieuwingen.
Prima cp zoals eerder beschreven. Nu wel £20 maar de CP was vol en je kunt echt het beste van tevoren reserveren. Buiten op de parkeerplaats mag je in geen geval staan, borden geven dit aan. Wij hebben prima overnacht (samen met nog 5 andere campers) op P1 bij Waterfront (nog dichter bij het centrum) voor £15 voor 24 uur. Alleen muntgeld. Zie foto’s.
Alles is al gezegd. Veel steden kunnen hier een voorbeeld aan nemen!
Zeer nette camping onder beheer van NCC. Ook niet-leden zijn welkom en met NKC-korting. Gemoedelijk en gezellig en er wordt regelmatig iets georganiseerd (wandeling, koffieochtend, etc) Leuk als je er van houdt ;) Zeer vriendelijke ontvangst. Verder mooie omgeving en steden (Leiden, Gouda, Woerden) op ongeveer 20 km via mooie fietsroutes bereikbaar.
Duidelijk “waar voor je geld”. Met onze buscamper van 6 meter op een “gewoon” veld gestaan. Geen probleem met WiFi voor ons, maar het was dan ook niet druk. In het hoogseizoen (reserveren) 120 plaatsen, nu amper 1/3 bezet. Verder is alles al gezegd. Topcamping.
Vriendelijke ontvangst, prachtige plaatsen, mooie omgeving, maar ..... voor 17 euro per nacht (en 5 euro om vanaf 11 uur tot 17 uur te mogen blijven staan) verwacht je betere sanitaire voorziening. Toiletpapier en fonteintje (hygiëne) bij toilet en spiegel, bankje en degelijke afvoer bij de douche zijn zeker geen overbodige luxe !
Gehele jaar geopend, dat wel, maar geen mogelijkheid tot douchen, toilet en het legen van de cassettetoilet gedurende de wintermaanden. Water en legen van het grijze afvalwater is mogelijk. In de wintermaanden mag je niet op het gras staan. Elektriciteit is aanwezig, maar daarvoor heb je dan wel een lange stroomkabel nodig. De ligging van de camperplaats is heel mooi aan het kanaal naast de Moezel