@Hans-Hardon

- Laika Kosmo 512
- 2019
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Heel dicht bij het centrum van Saint Jean Pied de Porte en toch heel rustig. Het sanitair is schoon maar wat oud. Kom er vroeg anders heb je geen plaats, dichtbij is een grote camperplaats die er ook netjes uitziet.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Tegenwoordig onderdeel van camping car park, een organisatie met steeds meer camperplaatsen. Heel makkelijk als je onderweg bent. Maak er met enige regelmaat gebruik van. Met de app van de organisatie kan je reserveren en betalen. De camperplaats is redelijk netjes sanitair is verouderd maar schoon. Verder is er niets veel in de naburige jachthaven is een snack. Het plaatsje in de buurt is niet super.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
leuke kleine camping aan de voet van een mooi plaatsje een voetpad loopt er direct naartoe. de ligging is aan een rivier waar je kan zwemmen. de eigenaren zijn heel erg aardig en behulpzaam. wij zijn er twee nachten gebleven.
Juni 2026
toen wij aankwamen werd er gevraagd hoelang denkt u te blijven. wij wilden een kleine week blijven, tot wanneer maximum was de vraag. toen wij na vier dagen wensten te vertrekken moest ik voor een volledige week betalen. plaatsen zijn redelijk het strand is vlakbij bij vloed. sanitair is schoon.
2022
de camping alles is er en netjes niet nieuw maar schoon. ik had zelf niet zo zin in koken. vroeg of het restaurant open was s’avonds. wij konden komen eten menu verrassing. en dat was het ze konden me naar buiten rollen zoveel en zo lekker. eigenlijk onbeschoft zitten buffelen.
Geen super camperplaats met alles erop en eraan, maar wel heel leuk om er een nachtje te verblijven. Wij hebben genoten van de uitleg over de productie van de locale wijn en hebben ons die laten smaken. Hoewel gespecialiseerd in de productie van wijn in de doos is er ook kleinschalige productie van wat speciale wijnen.
natuurlijk er is altijd wel iets, maar schoon goed sanitair is belangrijk. leuk zwembad, vriendelijk personeel.
2020
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Een klein paradijsje, Pennabilli is leuk met een oude binnenstad. De camping heeft veel zwembad is fijn, sanitair is rustiek maar schoon. Het uitzicht is geweldig. Als er een klein minpuntje is dan was het dat we van te voren niet waren ingelicht dat we voor de auto en aanhanger extra moesten betalen € 10,00 per dag. Echter na enig overleg zijn we tot beider genieten tot een oplossing gekomen.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden