@Hans-en-Christel
Beschaduwde percelen (hier en daar wel wat afval). Elektriciteit, douche en toilet inbegrepen. Geen voorziening om af te wassen. Authentiek restaurant is aan te raden. Afvoer cassettetoilet en vuil water niet aanwezig.
Eerder een parking. Vrij druk en lawaaierig in het weekend. Waterpunt zonder schroefdraad. Mooie GR route door de olijfgaarden naar Spello (ook zeer de moeite waard om te bezoeken).
Rustige plek. Schaduwplek is beperkt tot een kant van de camping. Prima plek om te wandelen. Vlak bij de kabelbaan. Berenwatch met WildlifeAdventures is een aanrader. Stadje is op stapafstand (nog geen 3 km).
Rustige plek (bij nacht) onder bomen. Blokken zijn wel aan te raden om vlak te staan. Loospunt WC onder rond deksel. Oud stadscentrum vlakbij.
Rustige plek. Wandelroute begint 500 m boven het dorpje.
Beschaduwde plek vlak bij centrum. Restaurants en Gelateria in de buurt.
Alles aanwezig maar zeker niet proper.
Wij overnachten hier op 24 juli 2020. Maar wel op de CP aan de andere kant van het stadje. Vlak bij de toren en stadspark. Mooie oude stad. Winkels en restaurants vlakbij.
Wij kwamen hier op 14 juli 2020 langsgereden en de man deed teken dat we op het juiste adres waren en mochten binnenrijden. Nog geen 5 min. later ontstond er een fikse ruzie tussen hem en een oude vrouw die onze aanwezigheid duidelijk niet dulde. Geen idee waarom. We zijn weggegaan. Vlakbij is er een goedkope (10 euro elek inbegrepen) en propere camping. Horgász és Családi Camping.
Sitecode: 19246
Wij verbleven hier op 10 juli 2020 op doortocht voor een nacht. Zeer vriendelijk onthaal. Het sanitair is proper, maar idd hier en daar aan vernieuwing toe. Sparwinkel op wandelafstand en met de fiets ben je zeer snel in het oude stadsgedeelte. De moeite om te bezoeken.
Wij verbleven hier voor 1 nacht op 7 juli 2020. Alles dik in orde. ‘S avonds nog een leuke fietstocht gemaakt. Fietsroutekaart te verkrijgen in het infokantoor van het dorp. Gekoelde wijn te verkrijgen/ kopen in een frigo op het terrein. Eigenlijk een plaats om meerdere dagen te verblijven.
6 juli 2020. Goed voor 1 nacht op doortocht. Vlak naast een drukke weg. Zeer grote campeerwinkel moest men thuis nog iets vergeten zijn.
Men staat hier wel zeer scheef wat het meten verstoort bij het vullen.
We stonden hier op 13/08 voor 1 nacht. In het donker toegekomen en tevergeefs gezocht naar betaalautomaat. Rustige plek. Ook de volgende ochtend geen automaat ontdekt.
Voorzie munten van DKK 10 om te kunnen douchen. Met 1 munt kom je ruim toe. De zee is vlakbij en de duinen beschermen je van de wind.
Hier op 04/08 gestopt op doorreis naar Denemarken. Het was al donker en we waren niet zeker of we op de juiste plek stonden. Maar de volgende ochtend stond er toch een andere camper naast ons. Rustige plek.
We stonden hier op 05/08. Prima gratis plek om het mooie Ribe te bezoeken. Je kan gratis water tanken. Er is veel plaats, maar er zijn ook veel kandidaten. Ook leuk in de buurt is Ribe Viking Center.
We stonden hier voor 1 nacht op 16/08. De gps stuurde ons wel naar de achterkant van de camping? Voor 12 euro is elektriciteit en gebruik maken van het sanitair inbegrepen. Het dichtstbijzijnde sanitair blok is zeer verouderd maar proper. Om te douchen heb je munten van 50 cent nodig. Rustige plek.
Faciliteiten in orde maar zeker geen plek om te overnachten. Er is zeer veel geluidshinder van de langskomende treinen. We zijn wat verder op een parking in het dorp gaan staan.
Prima staanplaats met zicht op autentieke windmolens. Faciliteiten in orde. Dicht bij de snelweg maar toch zeer rustig gelegen.
Veel te dure camping in verhouding tot dienstverlening. We betaalden begin mei 27 euro voor twee personen en een camper. Afgeleefd sanitair. Niet gezellig. Wel op wandelafstand van centrum. Goed voor een nacht.
Sitecode: 20610
Rommelig tankstation waar water te tanken is. Chemisch toilet is te ledigen in een normaal toilet. Overnachten doe je tussen vrachtwagens aan een lawaaierige autostrade. Wij zijn er niet gebleven.
Prima camping, op wandelafstand van de oude stad. Betaalbare prijs buiten het seizoen. Wifi bij de receptie.
Rustige plek en de faciliteiten waren in orde. De camperplaats is niet zo gezellig maar het autentiek dorpje is zeker een verkenning waard.
Rustige plek om te overnachten. Faciliteiten zijn in orde en het is er proper.