@Hans-en-Frederiek
- 2016
Wat een mooie camping. Erg grote plaatsen, indien gewenst aan de rivier de Saale. Sanitair is echt top. 8 min douchen voor €1. Geen internet en betalen voor wifi: €5 per apparaat voor het gehele verblijf. Heerlijk gegeten in rest. Rossmühle. Alleen contant betalen mogelijk, ook in het restaurant. Daar moet je dus wel rekening mee houden.
We wilden hier 1 nacht blijven, op doorreis. Het werden er 2. Fijne CP met alle voorzieningen. Aantal toiletten is te weinig voor aantal plaatsen. Heerlijk gegeten bij restaurant Quellenhof op 2 minuten lopen.
Kort maar krachtig... gratis maar zeker niet voor niets. Water, elektra, reinigen chem toilet en een supermarkt dichtbij. Mooi in het groen.
Fijne CP. Ruim opgezet en rustig. €12,80 voor 2 pers incl alles, behalve sanitair. Mooi aangelegd wandelpad langs de rivier Allier. De brug over en je bent in Vichy. Prachtige stad. Heerlijk gegeten bij La Rôtisserie, Rue Burnol. Wel op tijd reserveren.
Fijne camping, prettige ontvangst, ruime plaatsen tussen/onder olijfbomen. Op loopafstand van een giga Auchan en bushaltes. Met de bus naar Grasse en vandaar eventueel met de trein langs de Côte. Sanitair eenvoudig, maar schoon. Wasmachine en droger beschikbaar die prima werken.
Wat een fijne camping. Wij hadden 2 nachten gereserveerd en hebben nog een nacht bijgeboekt. Erg vriendelijke receptie en prima ligging. De straat oversteken en je staat op het strand en achter de camping loop je zo een enorm Mimosabos in. Prachtig! Water en elektra bij elke comfortplek en broodjesservice.
Wat een fijne CP. Gratis en stroom tegen betaling. 4 uur = 2 euro. Heerlijk gegeten bij het naastgelegen restaurant ('s woensdags gesloten). Naast de sportvelden en skatebaan. Overlast: nul komma nul
Grote camping met ruime plaatsen. Stonden aan het meer, nr 142. Dichtbij sanitairgebouw. Erg schoon. Helaas waren hier geen douches of wastafels, daarvoor moest je een behoorlijk eind lopen naar de andere kant van de camping. Grote en vlakke plek. Wij waren er om de brug en het museum te bezoeken dat helaas gesloten was.
Mooie camping aan het meer. Ook veel niet-campinggasten liggen aan het meer, daardoor erg druk. Voor ons was er nog een kleine CP beschikbaar. Restaurant met vriendelijke bediening. Wel prijzig, ook voor warm douche- en afwaswater betalen. Prima voor één nacht.