@Hans-en-Gretha

Ja
2014

super plek aan de rivier de Regen. wij betaalden 18, euro voor 1 nacht. Alleen stroom betaald en verder is er alles aanwezig.

De camping was verder prima, je fietst heel makkelijk naar die alte stad. Alleen jammer dat het restaurant dicht zat, terwijl de camping goed gevuld was. Wij moesten voor de camping 47 euro betalen, 2 pers. met camper en dat voor oktober. en moesten contact betalen.

schitterende, zeer recente camping, gelegen in een leuk fietsgebied. Prachtig gebouw met alle voorzieningen; top! Wij stonden begin oktober, receptie gesloten, maar na een belletje was binnen 5 minuten de uiterst vriendelijke uitbaatster ter plekke. Ook voor een heerlijke pizza was een belletje voldoende en werd ter plekke bereid. De camping verdient zeker meer klandizie(wij stonden alleen) Ze hebben alles in huis voor een fijn verblijf!

De app van ons deed het niet, na contact via whatsapp konden we contact afrekenen, kwam persoonlijk langs en zei dat alleen Nederland er last van had. hopelijk wordt dat opgelost.

Hebben heerlijk gegeten in het restaurant en natuurlijk hertenbiefstuk . De volgende dag werden we al vroeg ingebouwd en hebben toen maar bij het klooster ontbeten .

prima plek voor doorreis . je kan er ook ook cafetaria achtige dingen eten.

Sitecode: 19501

prima plek om te overnachten als doorreis of om Karlsruhe te bezichtigen. we wilden s'avonds eten bij het Schiffer restaurant, maar had de volgende dag een grote groep was dus gesloten een teleurstelling.

Een hele leuke plek, wij hadden alleen het weer niet mee. dorpje op loopafstand , veel horeca en lekker gegeten met schitterend uitzicht.

Leuke camping, alles aanwezig, leuk bar met kampvuur s'avonds. vriendelijke eigenaar en zijn moeder. in het plaatsje een cafetaria met café op loop afstand en als je wilt kan je elke ochtend een baantje trekken.

leuke plek om de stuwdam te bezichtigen en je kan er heerlijk wandelen om de Ourthe, lange en korte routes.

Het is erg basic en dat is niet zo erg als de prijs er ook naar is. Was nu €25 euro en stroom 5 euro . en als je sterren wil zien, moet je daar zijn.The end of the civilization, zoals Toni zelf zegt.

Wat een heerlijke rustige plek, wij hebben er heerlijk gegeten, gefietst en komen zeker nog een keer terug, een dikke pluim voor de nieuwe eigenaren.

Je wordt opgevangen door 2 dames. Bij de eerste betaal je en de ander wijs je de plek. super restaurant voor normale prijsjes. toilet moet je 50 ct betalen per keer en de douches zijn gratis met douche gordijn. en de vuilnisbak ben ik nog op zoek

het weggetje is inmiddels helemaal verhard en betalen via QR code, heerlijk rustig plekje.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een hele eenvoudige camping, alles is aan wezig, vriendelijk beheerster die dag en nacht voor je klaar staat, schoon sanitair. veel vaste staplaatsen, maar hele vriendelijke mensen. heerlijk gegeten in het paviljoen voor een mooi prijsje, loopt zo Woudrichem in en met de Pont naar Gorinchem, Loevestein. Je kan er heerlijk fietsen, dicht bij de Biesbosch ect en je staat bij een historische haven.

prima camping, mooi fietspad naar Besançon of met de bus . de receptie zit tussen 12.00 en 15.00 dicht. het restaurant op de camping ging ook een eens dicht, politie was er geweest, vaag verhaal. zijn toen aan de overkant wezen eten Bella Italia. je zou denken alleen pizza, maar ze hebben vanalles en goed voor een goede prijs. een aanrader

mooie plekken aan het water, ruim. sanitair prima. overal dichtbij, restaurant, super markt ect. ze hebben geen wandel of fietspaden in de omgeving.

Een hele mooie plek, net aan gelegd. maar stroom en water doen het niet? je kan de wc wel lozen

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

het restaurant was bij ons van maandag tot woensdag gesloten en verder vanaf 17.00

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

we mogen hier niet meer staan, was geen camper plaats, kwam een agent ons s'morgens vertellen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Jammer dat op zondag alle horeca dicht zat. Eind maart was het water nog afgesloten. Dorpje was niet veel bijzonders. De plek was verder prima.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

heel onvriendelijk personeel. moesten eigenlijk reserveren, terwijl de camping praktisch leeg stond. we moesten€37 betalen voor 2 pers. hond en Camper, geen acsi kaart, praktisch alles was dicht, geen restaurant, winkel. veel lawaai door werkzaamheden en eigenlijk moesten we 2 dagen staan

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

plek was wel leuk, stroom viel steeds uit. moeilijk te komen. niet te adviseren voor grote campers. zou hem schrappen van de nkc site.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Bij de receptie vriendelijke man. 17 euro per nacht en 22ct toeristen belasting. Douches koud. Veel stacaravans. Verouderde camping. Voor weinig gegeten in de plaatselijke café op een paar honderd meter en was goed. Voor een overnachting was het prima.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Goede plek voor door reizigers, schoonsanitair , veel schaduw, prijs kwaliteit verhouding goed. voor 4 personen met stroom 30 euro.