@Hans-en-Monique
- Hymer Car Grand Canyon S
- 2022
- Mercedes
- Buscamper
Perfecte plek voor een nachtje let op dat je niet het binnendoor weggetje neemt dat pas niet 12 euro voor nacht 2 personen wel wc geen toilet
Prima plek voor Max 2 nachten mooiste uitzicht denkbaar sanitair even nemen zoals het is , eigen stroom eigen water wel reserveren meestal druk
Ook even nachtje gestaan bij gebrek aan plek op campings in de buurt. voor een nachtje prima wel harde wind en niet gezellig.
Prima grote stadscamping gebruik Appje van Bolt voor je te verplaatsen paar euro naar de stad sanitair verouderd maar schoon
plekken zijn schaduwrijk en zeer groot bizar mooie camping en midden in de stad

prima alles is schoon betalen lukt niet jammer dan
volgens mij geen officiële plek wel nacht gestaan
wat een top lokatie heerlijk wat een rust
prima schoon plekje in een leuk dorpje
dit bestaat niet

nieuw sanitair maar koude douche, kaal zonder schaduw we werden er niet blij van
leuke plekje zeer hartelijke ontvangst
rustige camping met super sanitair
wat een leuke kleine camping alles aanwezig en schoon !!
Dit is niet veel voor wel veel geld 27 euro is echt te veel voor deze plek
nou dit is slapen weg wezen sanitair niet schoon, we staan alleen maar dat snap ik nu
super mooi plekje om te overnachten sanitair is schoon en werkzaam
prima camping rustig grote plekken
super camping en je wordt super aardig ontvangen helemaal goed
lief kleine camping prima

prima camping , sanitair oud maar werkend en schoon genoeg te doen in de buurt en 17 euro op 17 augustus is ook prima
grote camping sanitair net aan schoon vissen zwemmen grote plekken met stroom en water
lekkere camping, zwemmen, wandelen en fietsen helemaal goed schuw op de plekken als je de camper park neem er naast sta je volle bak rij aan rij in de zon
Heerlijke rustige camping , sanitair netjes je kan blijven eten helemaal prima
top plekje voor een nacht geen voorzieningen

Prima stekje wel aan de weg
Is gratis leuk plekje voor 1 dag bij het water geen service
Alles netjes prima camping CampingCard verplicht grote plekken
Zeer mooie camping op een prachtige lokatie nu heel heel rustig op 25-8
Sitecode: 19266
Dit is een hele mooie camping ruim met alles op en aan
Mooi genoeg voor een nachtje alles dicht weet niet hoe je betalen moet

Gewoon dicht op 22 augustus...zag er wel leuk uit
Dit mag van app af 100 meter verder rechts kan je prima aan het water staan
Kaal en winderig wij gaan morgen weer gauw weg
Top plek !!!
Prima als je op doorreis ben
Top camping voor rust super sanitair bij de prijs in motor rijden kan met de vriendelijke Nederlandse eigenaars
Prima voor een door reis nachtje

Prima camping om te blijven zo maar al weer voor de derde keer
Alles doet het en een gewone plek wordt ook overnacht staat nergens dat het niet mag.
Heel netjes lief kleine camping mooiste sanitair wat ik gezien heb, heerlijk rustig zeer vriendelijke ontvangst het zwembad heb ik niet gevonden
Groot, druk, sanitair onder de maat. Voor de rest okay. Niet onze camping, plekken wel goed en ze zijn ook vriendelijk en vlakbij de boot. Dat was onze reden om hier te staan
Prima camping eigen strand mooie plekken vlakbij het centrum sanitair schoon en even naar het eiland La Maddalena gaan.
Prima camping, zeer vriendelijk ontvangst, enige min puntje de camper plekken zijn zonder schaduw
Nou ben niet echt onderste boven van deze plek, best prijzig, warm lees: weinig schaduw, zijn er wel hoor, maar de laatste 20 plekken niet, verplicht betalen voor de douche, dus koud water doet het ook niet, €2 voor douchen nou vindt het niet echt fijn. Omgeving is prachtig en centrum dorp is echt vlak, bij ook lekker zwermen, maar kies een andere camping er zijn er genoeg.
Prima camping, de zee is direct heel diep, niet prettig en alles is veel en groot, niet ons dingetje
Wat een leuke stadscamping, klein en gezellig. Wel reserveren, maar beperkt aantal plekken, leuke ontvangst.
Niets mis mee voor een nachtje en wat een goede service, de shuttle heen en terug, voor €10 per 24 uur. Tip: ga een dagje met de boot naar Favignana
Camping waar alles aanwezig is maar niet echt gezellig , prima voor 1 of 2 nachten
Top plek heerlijk rustig alles aanwezig
Sitecode: 20591
Prima plekje voor een nacht aan het strand, sanitair net nieuw.Voorzichtig mat naar beneden rijden bij aankomst best even stijl.
Sitecode: 12078
Mooie plek om Matera te zien, niet te veel verwachten van her sanitair , maar alles is er. De eigenaar komt je voor niets halen uit de stad om 22:00 hoe goed is dat.
Best okay camping lekker zwembad , ruime plekken met schaduw beetje belegen sanitair
Alleen geschikt voor op door reis , geen voorzieningen
Prima camping lekkere schaduw plekken , eigen strand ect
Mooie camping met alles op en aan , lekker aan het water en wat op valt Umbrië is prachtig en ook nog rustig midden Juli
Een hele leuke kleine camping alles aanwezig, inclusief een prachtig zwembad.
Prima camping met winkel , zeer ruime plekken mooi als basis voor de veerboten.
Aan de doorgaande weg op het parkeer terrein van het restaurant mag je staan alle faciliteiten ontbreken. Waarvoor staat deze in de app ? Een voordeel restaurant is prima.
Sitecode: 19347
Heerlijk rustige camping. Sanitair netjes en schoon. Grijswater lozen mag niet, is ook geen voorziening voor.
Sitecode: 19346
Best drukke camping in de stad , sanitair prima in orde
Prima camping WiFi ook aanwezig
Prima voor een nachtje lekker rustig eenvoudig sanitair
Wat een mooie camping. Geweldige uitzichten en in de nacht lekker koel. Lekker water om te zwemmen in de rivier. Prima allemaal, ook restaurant en supermarkt aanwezig. En lekker ruime plekken.
Super plekje klein maar fijn en rustig
2-9-2017 voor gratis gaat het wel voor een nachtje geen stroom meer aanwezig wel water en lozen kan nog
prima plek. was er niet in een weekend. schoon zwembad
30-8-2017 Top plek op 1700 meter hoogte alles aanwezig restaurant ect grote plekken en een prachtige natuur.
Grote nette camping lekker zwembad schoon sanitair. Er zijn veel Spanjaarden maar niet storend voor ons.
Prima om te stoppen en slapen rustig plekje
Goed voor een nachtje, doet aan als parkeerterrein. wel super vriendelijk Engels stel. en zwembad en bar Ok
Prima camping schoon sanitair en hoge bomen lekker zwembad bezoek op 20-8-2017
Prima camping lekker zwembad aardig personeel.
Sitecode: 19817
Wat een leuke plek voor bezoek aan de stad. Zeer vriendelijke mensen en voor 12 euro incl water en Electra. Niet geschikt voor meerdere nachten ivm legen wc ect wij stonden binnen lijkt in eerste instantie koeler maar nachts buiten kan wel eens koeler zijn .
Prima leuke camping, zeer vriendelijke ontvangst. Zwembad etc.