@Hans-en-Roely

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Fijne camping met prima voorzieningen. Aardige beheerders. Broodjesservice 7 dagen van de week.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

De camperplaats is landelijk gelegen achter een oude boerderij. De voorzieningen zijn zeer minimaal. Elektriciteit op de standplaats en een watertappunt in de schuur. Dat is het. Geen grijswater of toilettank afvoer. De rust, het uitzicht en de vriendelijke ontvangst maken alles echter goed.

Natuurcamping in optima forma. Geen electriciteit of licht, wil stilte en uitgebreide wandel en fietsmogelijkheden in één van de mooiste omgevingen van Nederland. Sanitair is prima. Aanmelden bij de boerderij, de camping zelf is 500 meter verderop in het bos.

Camperplaatsen bij voetbalveld direct bij uitgestrekt wandelgebied. Toilet, douche, drinkwater tappen en vuil eater lozen is gratis. Standplaats kost 10 Euro per 24 uur met muntgeld te betalen bij een betaalautomaat. Electriciteit beschikbaar voor 0,50 per kWh, te betalen bij een andere automaat. Eten bij de Liftstube is uitstekend. Komen hier graag nog eens terug.

Mooie camperplaatsen op het erf achter het restaurant. Kosten 10 euro per nacht en indien gewenst 5 Euro voor electriciteit. Helaas waren er op woensdag wat de rustdag is voor het restaurant anders hadden we er wel gegeten. Het uitzicht is fantastisch. Supermarkt met broodjes dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie rustige plek op grasveld bij het bedrijf. Electriciteit en WC aanwezig. legen vuilwatertank en cassettetoilet kan in het dorp op ca. 3 km. Wijnproeverij en wijnkopen kan bij de aardige wijnboer. Prima wijn voor een normale prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Sitecode: 51945

mooie plek op grasveldje. erg plezierig ontvangen. We betaalden iets minder dan 10 Euro per nacht inclusief gebruikte stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekende camping vooral voor campers. Gemoderniseerd sanitair. Alle faciliteiten zijn aanwezig en goed. Grenst aan groot bos voor wandelen met de hond. 11 Euro per nacht excl. toeristenbelasting is een erg mooie prijs.