@Hans-und-Hannelore
- 1978
We hebben deze plek gebruikt als overnachtingsplek. Er zijn water- en elektriciteitsvoorzieningen, twee toiletten, douches en afwasgelegenheden. Toegang tot de toiletten en douches verloopt via een code die u ontvangt bij uw telefonische registratie. Elektriciteit kost € 2 per dag. De staanplaatskosten bedragen € 20 en worden 's avonds of 's ochtends door de vriendelijke eigenaar geïnd. We komen zeker terug.
Parkeerplaats centraal gelegen ten opzichte van het stadscentrum. Direct achter het Eifelbad gelegen. VE beschikbaar. Er zijn ook stroompalen op een paar plaatsen. Elektriciteit in parkeergelden inclusief toiletten kan worden gebruikt tijdens de openingstijden van het zwembad. Een beetje lawaai van de straat gedurende de dag.
Geweldig plek. Alles wat je nodig hebt. Voor 10 € inclusief elektriciteit geweldig. Betaling aan de automaat met munten of EC-kaart. Seepark en prima restaurant in de directe omgeving
Helemaal leuke operators. Parkeren bij een sauna met restaurant (aanbevolen). Voor vijf euro krijg je één dag elektriciteit inclusief gebruik van toiletten en douches tijdens de openingstijden van de sauna (14:00 - 22:00 of 23:00 uur). Bushalte in de directe omgeving, halte Kastanienallee. Buslijn 6 rijdt bijna elk uur rechtstreeks naar Weimar, halte Goetheplatz / centrum.