@Hans24
- 2014
- Carthago Malibu
- 2022
- Integraal
oh_camper heeft iets door elkaar gehaald! Er zijn GEEN thermale baden in de buurt.
Gevaar! Overstroomd tijdens hevige regenval. Je zit gevangen!!! Niet geschikt voor overnachtingen.
De bazen zijn eigenlijk heel aardig, vriendelijk en meegaand. Ook fijn is dat het restaurant tot 21.00 uur geopend is. Maar de staat van het sanitair moet worden verbeterd. De douches waren niet bijzonder uitnodigend en het water was op zijn best lauw. Het weggooien van chemische cassettes is nergens smakelijk, maar hier is het bijna walgelijk. Hopelijk gebeurt er snel iets. Voor 2 dagen, 2 personen betaalden wij € 49,80 op 1 november 2024
Alleen de medische voorzieningen zijn zeer eenvoudig en verouderd. Maar dat zou snel moeten veranderen. Toch is alles zeer schoon. Opvallend is vooral het restaurant met een kleine kaart, omdat je met een hond naar binnen mag – wat in Spanje overigens vrijwel onmogelijk is.
De voorgaande opmerkingen zijn van toepassing. Sanitair wat ongewoon maar zeer goed onderhouden en schoon. Eén gebied is momenteel afgezet. 2 bushaltes op 2 minuten loopafstand. De bus rijdt elke 30 minuten. Moeilijk te vinden restaurants. Minimarkt slecht gevuld. Winkelen is lastig op loopafstand. Plaatsen erg smal. Meestal geen ruimte voor een luifel.
Sanitair gedeeltelijk kapot, afvoeren verstopt, plassen water rond afvoeren. Alles is verouderd en niet bijzonder schoon. Veel te duur, zelfs met ACSI (€26). Receptie erg vriendelijk. Met een hond kan er geen bus gebruikt worden. Een taxi naar Granada kost tussen de €25 en €35 (enkele reis). Geen wandeling vanaf de CP. Snelwegen rondom. Staanplaatsen slechts ongeveer 7 m. Veel bomen. Gratis WiFi. Een noodoplossing om Granada te bezoeken.
Niet echt dicht bij Granada. De tuin van een ambachtsman, vergelijkbaar met een vuilnisbelt. Verontwaardigd reden we weer verder. Er zijn verschillende parkeerplaatsen die mooier en gunstiger gelegen zijn.
LET OP GEVAAR We werden 's nachts beroofd terwijl we sliepen. Er werd ingebroken en zowel wij als onze twee honden hebben niets gemerkt!!! Geld weg, kaarten en identiteitskaarten weg.
Midden in de stad zitten is een beetje overdreven. Liever: direct aan de spoordijk. En snellere en dus luidere treinen passeren ook. Voor WoMo's tot max. 7 m Voldoende stroomaansluitingen aanwezig.
Het telefoonnummer klopt niet! Neem +49 6501 12944
Slechts een paar minuten lopen naar de oude stad, direct naast de herberg Bären. Elektriciteitsmachine momenteel defect. Water kost 1 € extra, ook voor het spoelen van de cassette.
Het zou leuk zijn als de prijzen hier correct waren. Eergisteren betaalden we €120 voor 2 nachten (2 personen, parkeerplaats, 2 kleine hondjes) en konden de voortent niet eens uitschuiven. Hein en ver geen wateraansluiting, laat staan een prullenbak. Wat daar per hond per dag 9 € nodig is, is onverklaarbaar en daarom schandalig. Geen enkele zakautomaat of zelfs maar een prullenbak in de buurt. Er zijn slechts 3 cabines om te douchen.
Eén parkeerplaats. Niemand beweert dat hier een camping is. Je kunt er overnachten en een wandeling maken of het klooster bezoeken.
De 4⭐ zijn zeker niet terecht! De sanitaire voorzieningen komen overeen met maximaal 3 ⭐ eerder 2, omdat er geen mogelijkheid is om iets op te bergen in de douches, zelfs niet voor shampoo of douchegel. De toiletbrillen zijn veel te laag en de wastafels bieden geen privacy. Maar het zou genoeg zijn voor een 2 ⭐ camping.
Prima sanitair. Alles nieuw en verwarmd. Heel proper en goed onderhouden. Geweldig uitzicht direct op de monding van de Rhône of Doux. Heel idyllisch.
Aan de ene kant geweldig zandstrand en strandrestaurant, aan de andere kant net achter het hek de hoofdspoorlijn - de hele nacht lang.
max verblijf. 48 uur
omheind. bewaakte parkeerplaats tussen woongebouwen met elektriciteit en VE. Toilet beschikbaar, maar strak en wankel. Zeer vriendelijk personeel.
We kunnen het enthousiasme van IrMi delen. Alleen douches en toiletten zijn normaal voor campings - Irell.
Receptie zeer vriendelijk en spreekt zowel Frans als Engels en ook een beetje Duits. Met restaurant / pizzeria. Nu met nieuw management, maar veel slechter dan voorheen. Het menu bevat geen drankjes en dat kan daarom een verrassing zijn. Een biertje of een fles water kost aan het einde bijvoorbeeld 5 Euro. Goedkoop is een pizza met leidingwater.
Zeer mooie plaats met voldoende schaduw. Zeer schoon, nieuw sanitair. Klein restaurant met vers bereide gerechten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Alle Top voor een bezoek aan het Nationaal Park Krka.
De receptie niet bijzonder vriendelijk. Sanitair schoon. Een beetje weinig als de locatie vol is. Let op: voor de douches zijn tokens vereist (1 euro voor 4 minuten). Na de 4 minuten wordt het water volledig afgesloten. Tip: Neem altijd een extra token mee. Bushalte op 5 min. lopen. Bus is met de gastenkaart gratis.