@HansA1998
Lid van Campercontact sinds 2020
Het is hier 's nachts stil. Grijswaterafvoer en zoetwatervoorziening, (geen toilet) mogelijk. Voor een nacht op doorreis ok. Tankstation naast de deur.
Parkeerplaats om Le Mont St Michel te bezoeken. Alleen grijswaterafvoer mogelijk. De prijs is daar oké voor.
Parkeerplaats op openbare parkeerplaats zonder V / E. Bij Le Conquet zijn er slechts 2 parkeerplaatsen voor campers. Als de strandgasten 's avonds weg zijn heb je voldoende ruimte en rust en ben je' s ochtends als eerste op de stand! De zonsondergang is ook fantastisch!
Een fantastische plek direct aan het strand! V / E inbegrepen, elektriciteit kost € 3,50 voor 24 uur. De douche is redelijk bruikbaar (8 minuten voor 1 €). Indien nodig kunt u hier ook de wasmachine en droger gebruiken. Winkelen en bakker in de stad (ongeveer 3 km). We waren hier 4 dagen!
OK voor een nacht. Voor water en elektriciteit heb je een chip nodig van de toeristeninformatie ernaast. Zoet water was helaas vandaag defect. De restaurants en patisserieën in Le Conquet zijn geweldig! Helaas was het in deze tijd van het jaar 's nachts niet zo stil!
Zeer mooie parkeerplaats met zeezicht! 5,20 € voor 24u V / E en water inclusief was- en spoelgelegenheid (koud water) en toiletten aanwezig. De schoonmaakster komt elke ochtend! De bakker ligt op ongeveer 1,5 km afstand; met de fiets maar geen probleem! Het strand ligt direct aan het plein! De zonsondergangen zijn om voor te sterven!
Voldoende voor vullen en legen. Gratis afvoer van grijs water en toilet. 10 minuten water kost € 2. Het was niet genoeg voor onze tank van 120 l!
Erg mooie plek! Met de fiets ben je in 10 minuten bij Omaha Beach. Oprit is eigenlijk een beetje smal. Als je recht begint, past het. Afvoeren kost € 3. We hebben de operator niet gevonden, maar de schoonmaakspecialist accepteerde de vergoeding gelukkig! 😁
Praktisch als de voorraden en diesel opraken. We voelden ons redelijk veilig; maar is gewoon een supermarkt parkeerplaats. 🤷♂️ Verwijdering is gratis, water (120l) kost 2 €. De WoMo kan hier ook gewassen worden met de hogedrukreiniger!
Zeer grote parkeerplaats en daardoor veel verkeer. Ideaal voor een trip naar Saint Malo. De bus vertrekt voor de deur. In de supermarkt op 300 meter afstand zijn kaartjes verkrijgbaar voor € 1,35 of voor € 2 in de bus. Elektriciteit en afvoer zijn inbegrepen, water is verkrijgbaar met een chip voor € 3. Op het strand was het erg winderig vanwege de smalle toegang tot de baai.
Voldoende voor één nacht. Door de straat een beetje luidruchtig 's nachts, ondanks de begraafplaats Boulongerie op 150m!