@HansBekkenutte
- 2018
Al eerder eens overnacht; prima plaats. Voorheen werd er veel gebouwd maar het is nu rustig. De zuil werkte bij ons niet; dus ook geen voorzieningen; bij navraag bij anderen ook niet. Maar sommigen stonden wel aan de stroom, zo te zien heeft het bij anderen wel gewerkt.
prima overnachtingsplek. Verhard terrein. en voor ons belangrijk; achter terrein ruimte om met de hond te wandelen. supermarkt op loopafstand.
kaartje te koop in Sanizuil
Prima plaats. gezien de 2 stroomunits kan er een camperbusje in een parkeervak naast staan en ook aan de stroom
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

wij hebben 1 nacht hier gestaan. om te overnachten prima. Op parkeerplaats, camera bewaking. Je kan zelfs water halen in de hoek einde schutting
prima plaats om te overnachten, naast supermarkt, op verharde plaats. Niet veel te doen in het stadje; maar er is wel een rondwandeling te maken van 9 km volgens een bordje. de loisplaats van het toilet is inderdaad vies; waarschijnlijk moet het rooster opgetild worden vóór het lozen. als je loost op het rooster kan je nagaan hoe het eruit ziet. Vanavond word het geld opgehaald.
prima plek; rustig aan het bos en fijn om te wandelen en te fietsen. in blankenheim zijn elektrische fietsen te huur want die heb je nodig. In maart geen mogelijkheid tot water innemen. ook geen water om je toilet te spoelen dus gebruik het water van de vuilwatertank om te spoelen. heel leuk stadje en omgeving om langer te verblijven.
2023
prima locatie; op de fiets naar de Sint Mont Michel en bij terugkomst een galette met 50 cm gegeten; die van 1 meter leek ons te groot! 6 euro in het restaurant betaald. en hoewel de weg overdag druk is, ‘s nachts niet.
2022
Mooie ruime plaatsen; ondanks de droogte toch groen. de paaltjes zorgen er voor dat de camper op de verharde ondergrond staat. Vriendelijke ontvangst. Heerlijk gefietst door de bootsen en over de heide. de avond te laat weer terug voor de pannenkoeken; maar dat gaan we we de dag er na goedmaken. wat ik in de theetuin voorbij zag komen zag er heerlijk uit.