@HansBongartz

2019
5.99m
Buscamper
Bezit

Tekst van de Hun-site Deze camping is alleen voor langdurig kampeerders!

Niet te vinden. ???

Er wordt weinig of geen moeite voor je gedaan. ze weten dat er geen alternatief is. Veel te weinig sanitair. Receptie gesloten tussen 13 en 16.00 uur. Dan is dus ook de keuken en de gemeenschappelijke ruimte gesloten. Slechte wifi.

Camping ziet er uitgeleeft uit. Vandaag 23-06-23 hangt er een papiertje bij de afgesloten ingang. We gaan 27-06 weer open. 6km de weg volgen is er aan de rechterkant wel een plaats voor campers en caravans die het hele jaar geopend is, Heran Kota.

Niet bezoeken in drukke tijden. Eerst 4x gebeld maar er werd niet opgenomen men had het volgens het antwoordapparaat te druk. Dus er maar naar toe gereden. Daar kregen we te horen dat er wel plaats is maar we moesten dan minimaal 3 dagen blijven. Dit staat verder nergens vermeld ook niet op de site of aan de kassa. We zijn dus ergens anders naar toe gereden.

Nette en degelijke plaats. Wel wat te duur zo zonder sanitaire voorzieningen en zelf geen toiletten.

Rustige camping met mooi zwembad, maar ver weg van de bewoonde wereld. Het kiezelstenen strand is sinds enkele maanden al niet meer bereikbaar, omdat de laatste 50 meter van het toch al steile pad is weg gespoeld.

Bezocht op 25 juni 2017. Eenvoudig maar functioneel met zeer behulpzaam personeel.

Veel te veel geld voor veel te weinig service. Hoogseizoen €46,= excl touristtax. excl wifi. Er waren wel goedkopere plaatsen maar die waren niet voor campers. Wij hebben een kleine camper, Ford transit nugget.

Prima ligging voor bezoek aan Rotterdam. Maar dat weet de eigenaar ook. Dus heel veel geld voor heel weinig camping. Geen verwarmd sanitair, geen closet papier, geen zeep. slechte wegen en modderige plaatsen.