@HansCorrie
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Een hele fijne mini camping in een prachtige omgeving. Het is er bijzonder rustig. De toilet voorziening is uitstekend.
Mei 2026
Een hele fijne camping. Rustig en een wijds uitzicht. de beheerders zijn hele aardige mensen. Water en elektriciteit dicht bij en het sanitair is meer dan uitstekend. Wij komen hier vast nog wel eens terug
2023
Aan te bevelen. Klein maar fijn. Keurige plaatsen. Zowel harde plaatsen als op gras. Uitmuntende toilet voorziening. zeer schappelijke prijs.
Uitstekende camping met een meer dan perfect toilet gebouw. Schoon, Ruim en alles werkt. Vriendelijk personeel. WiFi ontvangst is redelijk. Een aanrader.
Een hele nette camping. Toiletten zijn brandschoon. De plaatsen zijn ruim en vlak. Wij betaalden €35 per nacht incl. stroom. Niet goedkoop maar wel goed.
Een prachtige plek aan het water. Een aanrader. Toiletten zijn eenvoudig maar schoon. Geen douche. Verder is er alles wat je nodig hebt.
Privacy: toiletten met ruim kierende deuren. Geen prettig idee. Douches: te klein, vuil, 3 minuten per euro. wel een ACSI bord maar geen korting. Stroom: €0,90 per kWh. Wij waren €35 per nacht kwijt. Te duur.
2022
Eenvoudige maar goede camping. Geen wc bril maar heel schoon. De ligging is goed maar er loopt wel een vrij drukke weg langs. De bedevaart plaats is ca 20 minuten lopen. Straatje recht tegenover de camping inlopen is de kortste route.
Bezocht op 25 maart. Goede verzorgde camping. Prima sanitair. Direct gelegen aan de oceaan. Prachtig.
Wij waren hier op 23 maart. Een uitstekende camperplek met goede voorzieningen. Je hebt een prachtig uitzicht over de stad Bilbao. Bilbao is zeer de moeite waard. Met de bus er naar toe voor €1,35 per rit.