@HansDesiree2025
Geweldige plek, 10 minuten van de snelweg. Ruime voorzieningen aanwezig. 3 camperplaatsen maar volop andere. Topper!
Sitecode: 161980
Wat een plek zeg! Schaduwplaatsen aan een meer, wij hadden stralend weer, dus wellicht hadden wij wat geluk. En ja, er komen treinen langs en ja, je hoort een auto langskomen. Wellicht verder zoeken? Succes!
Let op! je moet wel over de spoorbrug 200 meter doorrijden tot aan het clubhuis van de schietbaan. Rustige plek hoor.
Wat een toplocatie ! Alles is inclusief dus mét wasmachine, mét toiletcontainer-schoonmaak en het sanitair…. Mag ik meer dan 5 sterren doen?
Wat een geweldige plaats voor een ieder die een rustige plek wil! Ontzettend aardige gastheer. Geen voorzieningen maar dat was voor ons geen probleem. Als je Hamburg, D gehad hebt is deze camperplaats een weldaad voor de mens. Aanrader!
Hoezo gesloten!? Dacht het niet. Zeer eenvoudig maar voor een overnachting uitstekend: redelijk groot terrein aan twee samenkomende beken, zelf maar een plek zoeken. Sanitair uit de jaren ‘50 maar heel en alles werkt.