@HansDorris
1 nacht gestaan, rustige CP, stroom aanwezig, geen grijs water lozen of wc cassette lozen. Sanitair is in clubhuis van de golfclub, dat is super schoon en ruim en open van 8 tot 22.00 uur. 250 sek. Héérlijk rustige plek voor een nacht.
Bij boerderij achter op het erf, uitzicht is wel mooi. Er is stroom en vers water, verder geen voorzieningen. In dorp 3 km verderop zijn 2 restaurants.
6 camperplaatsen op geasfalteerde parkeerplaats voor de camping, 140 zkr. Geen stroom, wel kun je gebruik maken van het sanitair, grijs water lozen, cassette legen, schoon water vullen. Sanitair is schoon en voldoende. Exclusief gebruik zwembad. Er loopt een weg achterlangs, maar daar hadden wij geen last van. Camping zelf lijkt best leuk, gezellig en kleinschalig met best groot zwembad.
De CP ziet er heel nieuw en keurig uit, vers water bijvullen, grijs water legen mogelijk. Wij hebben er overigens niet gestaan, maar een 'safari' rit door het park gedaan. Dat is geen aanrader, veel zwijnen gezien, een hert, en een bok....geen eland in velden of wegen helaas. Volgens de eerlijke jongeman in de shop zie je ze ook maar zelden. kr 450 is dan wel wat duur voor een ritje van goed half uur.
Eind juli 22. Prima plek om Ales Stenar te bezoeken en dan te overnachten. Sanitair schoon en redelijk voldoende, zelfs toen het er vrij vol stond toen wij er waren. Genoeg plaatsen met en zonder elektriciteit.
Sitecode: 22083
Prima camping toen we in Zweden arriveerde vanuit Malmö, alle faciliteiten aanwezig. Douchen met een kaart 4 minuten. Sanitair uitstekend en schoon. Omgeving niet bijster interessant, ligt wel aan een meer waar je kunt zwemmen, etc.
2 dagen gestaan, prachtige plek aan het meer, rustig (het is een camping dus wel wat spelende kinderen), kleinschalig. sanitair is prima, wat verouderd wel schoon. zeer behulpzame eigenaar, wij kregen een extra verlengkabel van hem. De frietjes zijn een aanrader! Cassette lozen is mogelijk, grijs water niet. Wel vers water tappen. Aanrader!
30-7-22. Mooie plek, plaats voor 6 à 7 campers tussen de bomen. Op parkeerplek daaronder stonden ook nog enkele campers. Stukje omlaag en je zit aan een meer, waar ook dagjesmensen komen. Niet druk. WC zijn drietal dixies, verder geen faciliteiten, al zag dat 2 Zweden die er al langer leken te staan vanuit toiletgebouw stroom haalden.