@HansElslo
We kregen een zeer warm welkom van de trotse eigenaar Henk. De camping heeft zeer ruime plaatsen en een erg goede (Gratis) wifi verbinding. stroom en douchen zit bij de prijs in. Het sanitair is erg netjes en schoon. Ook de gezamenlijke ruimte is zeer netjes en ruim genoeg om met een grote club een feestje te bouwen. De camping ligt in een zeer rustig gebied wat zich erg goed leent voor mooie fietstochten. Echt een topplek en aanrader!
Mooie ruime plekken op een grasveld dat tegen de jachthaven aan ligt. Redelijk sanitair wordt 1x per dag schoongemaakt Omdat deze plek op een industrie terrein ligt hoor je overdag wat geluid van de buren, maar savonds stil. Als je geen geklapper van touwen die tegen de masten slaan moet je geen jachthaven uitzoeken. Op zich prima plek, stroom zit bij de prijs in, douches betaald, matige straal. Medewerkers erg onvriendelijk.
Aan de rand van het dorp Ditzum een grote camperplaats met 60 plekken. Aan het einde van de middag is de vriendelijke terreinbeheerder aanwezig in de stuurhut vooraan de camperplaats. Er is gratis wifi, met de ontvangen code kun je in het gebouw van de brandweerkazerne douchen en of gebruik maken van het toilet. Je betaalt hier voor de stroom maar hebt voor 1.- voldoende stroom voor 1 dag. mooi dorpje met kleine haven om te bezoeken.
mooie ruime plekken, enorm vriendelijke, gastvrije en behulpzame beheerder. sanitair zeer netjes en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. En niet te vergeten: je kunt hier erg lekker eten tegen erg redelijke prijzen. Deurmat van een schnitzel kost hier nog geen 17.- Ook dit plekkie voor herhaling vatbaar.
Geweldig mooie en rustige plek. met een beetje mazzel sta je aan het water en heb je een mooi uitzicht op de bootjes en zonsondergang. Alles netjes voor elkaar en aanwezig. Met de bus ben je binnen een half uurtje in hartje centrum. (lijn 7). je gaat rechts de poort uit en linksaf bij de hoofdweg. Als je de bushalte na de rotonde neemt ga je richting centrum. (staat niet goed aangegeven bij de bushalte).We komen zeker nog een keer terug!
prima en vriendelijk ontvangst door de beheerder. bij de ingang staan verschillende borden met verzoek te bellen, ook als deze plek vol zou staan. hij heeft volgens de borden nog wat alternatieven. heerlijke rustige plek met veel wandel en/of fietsmogelijkheden. we staan hier voor slechts 12.50 inclusief stroom. Telefoonnr en de site in deze app zijn niet van de camperplaats maar van het hotel verderop. telnr beheerder is +4915771270140
Op zich prima, wel erg krappe plekken. Lekker rustig, 's avonds erg stil. Vanuit hier binnen 20 minuten op de fiets naar Cochum, mooi historisch stadje waar veel te zien is. Vergeet hier niet om een ritje in de kabelbaan te maken Tegenover camperplek gratis servicen, ook cassette 😉. restaurant niet erg bijzonder, wel leuke en gastvrije ontvangst in witte loods naast de bakker waar je verschillende wijnen kunt proeven en voordelig kunt kopen.
We kwamen in het weekend aan, de receptie was gesloten. Er was netjes en overzichtelijk een papiertje opgehangen met daarop alle vrije plekken. We konden dus eenvoudig een mooi plekkie opzoeken. Plekken zijn ruim genoeg opgezet. Prijs is iets duurder dan aangegeven, wij betaalden 26.- per nacht inclusief stroom. WiFi was trouwens niet erg best. We zijnmet de trein naar de festiviteiten in Trier geweest, het station is 5 minuten fietsen.
vriendelijk ontvangst, sanitair netjes en de plaatsen voldoende ruim opgezet. Wij deelden die van ons met Britse camperaars die hun deur aan onze kant hadden 😉. Maar was erg gezellig zo.
Rustige plek midden in het dorp. 3 aangegeven plekken, maar ruimte genoeg voor meer campers. Er zijn voor 2 campers elektra aansluitingen. Maar voor diegenen die zelfvoorzienend zijn is dat geen probleem.
Erg vriendelijk ontvangen en de plaats voor ons ruim voldoende. sanitair is misschien wat verouderd maar erg netjes en schoon. via de doorgang naar het strand is het ca. 3 kilometer over het strand naar de pier lopen. Voor de geoefende fietsers kun je een mooi tripje maken langs de plek waar de treinen de kanaaltunnel in en uit rijden en via de krijtrotsen aan de kust na een steile klim zonder trappen weer terug naar de camping 😉
Rustige plek, af en toe rijdt er een trein vlak langs, op loop-en fietsafstand van het prachtig stadje ieper. smalle plekken maar toch ruim voldoende om naast je camper te kunnen zitten. wij betaalden de aangegeven 12 Euro inclusief stroom.
mooi kleine camperplek aan de rand van de uitloop van de Elbe. Camperplaatsen zijn niet groot en je hebt ca 2meter gras naast de camper. Onze camper meet 7.40 meter en is lang genoeg voor de plekken. Maar op de bestrating is desnoods wel ruimte voor langere campers. We waren net op tijd met inchecken, ze sloten om 18:00 uur. Mooi wandelgebied langs de Elbe. Wij hebben ons hier prima vermaakt.
Zeer verzorgde en nette camping. Voor de kinderen enorm veel te doen, gebruik van skelter is gratis. zeer netjes sanitair, ruime (camper) plekken en een zeer vriendelijk ontvangst. je betaald hier campingprijzen, het is immers een camping. Wij hadden het nog niet eerder gezien of meegemaakt maar je krijgt hier bij inchecken een meter mee die het verbruik van je stroom meet. Dit wordt tijdens uitchecken dan vervolgens verrekend.
Zeer vriendelijk ontvangen en uitgebreide rondleiding gehad. Erg rustige plek bij een voormalige boerderij met mooi uitzicht. Faciliteiten misschien wat gedateerd en eenvoudig maar ze zijn er allemaal, inclusief Wifi. Wij hadden alleen de pech dat er geen warm water was, anders 5 sterren.
Fantastische plek waar we aan het einde van de dag genoten hebben een geweldig mooie zonsondergang. Je staat hier aan de rand van een hoge clif met een prachtig uitzicht uitzicht over het oostelijk deel van de Noordzee. Je kunt hier heerlijk wandelen!, bijvoorbeeld naar de oude vuurtoren. Onderweg zie je als gevolg van het steeds meer afbrokkelen van de clif dat het pad al een paar keer is verlegt. Maar alles is veilig afgezet
Een paar kilometer westelijk van het historische plaatsje Ribe, tegen het wad gelegen restaurant/hotel met mooie camperplekken. Prima basis voor fietstochten, wandelingen langs het wad wordt lastig ivm afgebakende stukken met schapen. sanitair en plekken prima voor elkaar en erg netjes. Je kunt kiezen uit verschillende opties zoals bv douchen, stroom en betaald hier dan iets extra's voor. genoemde prijs is dus de standaardprijs.
Als je geen probleem hebt met wat minder strakke en gelikte camperplekken is dit wel wat voor je. Boer Hink en herder Tina heten je van harte welkom op het gigantische boerenerf. Er zijn geen afgebakende plekken, je mag overal waar je wilt gaan staan. Kan zijn dat je dan wel een langere stroomkabel nodig hebt. In de blokhut het toilet en een mooie ouderwetse turbo kachels je mag gebruiken. Er ligt in ieder geval voldoende hout om te stoken.
Prima rustig plekje aan het fjord. 2 plekken waar je uit kunt kiezen; vlak voor de haven in het grind of op het gras of aan einde van het haventje. Het kan hier wel goed waaien. Sanitair wordt dagelijks schoongemaakt en zit bij de prijs in. Afrekenen via Qr code maar alleen mogelijk met creditcard. Overdag bezigheden van vissers in het kleine haventje, in de avond heerlijk rustig.
Keurige en nette camping. Redelijk ruime plekken op deze terrascamping. Camping is s'avonds en s'nachts erg rustig. Erg vriendelijk ontvangst door de eigenaars. Camping ligt op ca. 15 auto/motor minuten van Kolding. Ook is het plaatsje Mittelfahrt ook de moeite waard om te bezoeken. Voor de eventuele duikers onder ons is het op de camping eenvoudig om een mooie (nacht)duik te maken, op de camping worden indien gewenst je flessen weer gevuld. Andere duikstekken in de omgeving zijn Mittelfahrt en Ammoniakhaven, de eigenaar van deze camping heeft gratis duikkaarten voor je als je er naar vraagt.
Sitecode: 19116
Super nette en ruime camperplek. Erg aardige beheerder die je vrij vlot opzoekt als je een plekje hebt gevonden. je krijgt een sleutel om in het toiletgebouw te kunnen komen. Op de begane grond tref je een openbaar toilet aan. Met de sleutel kun je boven terecht, je hebt daar wc, douche en wasbak in 1 ruimte. sanitair wordt zeer goed onderhouden. Mooi zicht over de Elbe met veel scheepvaart.
prima plek om een nachtje door te brengen op doorreis van of naar Denemarken. Geen faciliteiten maar dat staat duidelijk vermeld in de app. En als je geluk hebt en op tijd bent heb je een mooi plekkie met zicht op water en een grote werf. diverse kleine restaurants op loopafstand.
Zo te zien een erg mooi aangelegd en verzorgd camperplek. Bij aankomst, we hadden niet gereserveerd, werden we zonder groet meteen met een bits 'geen plek!' niet erg bijzonder gastvrij ontvangen. misschien had mevrouw last van de hitte? voor ons reden genoeg onze reis voort te zetten en zijn in Zeeland wel gastvrij ontvangen.
zoals beschreven camping in het bos. buscampers hebben als ze geluk hebben een plekje met zeezicht. grote campers maken geen kans hierop. weinig zonnige plekken je staat voornamelijk onder de bomen. Sanitair super netjes. mooi strandje aan de camping. omdat we geen plek konden vinden waar we in het zonnetje konden zitten zijn we doorgereden.
Ons sprak eigenlijk alleen de geweldig mooie ligging aan van deze camping. Mooi uitzicht over zee, supermarkt om de hoek en ook hier volop vis mogelijkheden. Je moet hier niet te hoge eisen stellen aan het sanitair, maar de omgeving maakt dit echt wel weer goed. Personeel was erg vriendelijk. Lage beoordeling puur om prijs/kwaliteit.
Zeer ruime plekken. maar kom bij mooi weer of in de weekenden wel op tijd. Mooi dorpje met veel visrestaurants.
Prima gratis plek zonder voorzieningen. Vele restaurants en winkels in directe omgeving.