@HansFinke
- 2008
- Hymer Tramp CL 698
- 2014
Prima camperplek aan de voet van het mooie dorpje in de Apennijnen. Wij stonden alleen. Jammer dat de verlichting het niet deed. Anders 5 sterren! Mooi wandelgebied.
Deze camping heeft een paar mooie plekken voor campers vlak aan het water. De rest is bagger veel te klein en dan sta je ook nog eens voor een hek waarachter vakantie gangers een glamping tent hebben gehuurd. Weg is hun uitzicht! De weggetjes om met een camper tussen te manoeuvreren zijn te smal.Dit wordt niet van te voren gezegd. Wij zijn hier gauw weggegaan.
waardeloze plek om te komen!!! Ik zou hier niet naar toe gaan!!
Fijne CP alles is al beschreven. Komen hier al voor 2e keer. Leuke stad en mooie wandeling naar Plassenburg. Dank Kulmbach voor de CP.
Mooi gelegen camping aan t meer. Toen wij kwamen was er niemand. Gebeld met nummer op de receptie deur. Vriendelijke man zei waar wij het kaartje voor de toegangspoort konden vinden. Hij kwam later langs. Heerlijk om te fietsen en te wandelen. op loopafstand van het dorp. kortom prima plek om paar dagen te vertoeven. Wij waren hier voor de 2e keer.
prima camping, vriendelijke eigenaar. sanitair netjes en schoon. restaurant alleen op zaterdag en zondag open. mooie start voor wandelingen.
Prima camping met grasveld met bqq plaatsen. Aardige mevrouw die haar best doet zich verstaanbaar te maken. Bij receptie soort barretje waar je wijn en bier ect kan kopen. S’avonds wordt er een vuur aangestoken. Wij vinden het een prima plek.
Prima plek om Telc te bezoeken op loopafstand. Camping is op het moment in de verbouwing dus geen restaurant waar je kan eten of wifi. Vriendelijke eigenaren. Als verbouwing klaar is zal het ongetwijfeld een mooie plek zijn.
Een prachtige plek, heerlijk rustig, prima sanitair, mooi wandel en fietsgebied. kortom een aanrader voor doorreis en langer verblijf. Vriendelijke eigenaar
Vriendelijk ontvangst, mooie kleinschalige camping. Jonge enthousiaste mensen die de camping runnen. Honden zijn erg welkom. Prima sanitair en mooie plekken. Heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Mooi dorp op loopafstand. Kortom een aanrader.
wij sluiten ons bij vorige review. De situatie is nog hetzelfde. Gaf unheimisch gevoel zijn verder gereden.
prima camperplek, goed lopen naar de altstad. Mooi uitzicht.
Mooie camperplek, bij een leuk dorp. Goed Italiaans restaurant op loopafstand. Zeker een plek om langer te blijven staan.
Mooie plek in het bos, heerlijk wandelen en vlakbij het dorp. Alles voorhanden. Komen hier zeker terug.
Prima kleinschalige camping. Vriendelijke eigenaren. Heerlijk donker bier vanuit de streek. Kortom wij hebben hier 2 heerlijke dagen gehad.
leuke camping zeker een bezoek waard. Vriendelijk ontvangst. Wij hebben 29 euro betaald met hond en elektriciteit.
schitterende locatie!!!! Dat er zulke plekken zijn, zo mooi gesitueerd in een parklandschap, dank aan de gemeente die dit mogelijk maakt.
Mooi gelegen camping. Camping is pas veranderd van eigenaar en is veranderd van naam (zie foto). Twee jonge enthousiaste mensen die er heel veel zin in hebben. Mooie oude schuur die omgebouwd is tot bar restaurant. De bar is een aanrader voor de bierliefhebber. Heerlijk uitzicht, ruime plaatsen kortom zeker een plek om langer te blijven. Helaas moesten wij weer verder. Bedankt voor jullie gastvrijheid en veel succes.

Het aanrijden naar het stadje is door industriewijk. Eenmaal bij camperplek is dit een prima locatie. Vlakbij centrum met tal van restaurantjes.
Mooi gelegen natuurlijke camping. Vriendelijke eigenaars. We zouden een nachtje blijven maar werden er 5. Heerlijk gewandeld, geluierd en vogels gespot. Wat wilt een mens nog meer!
Prima plek om te overnachten! Wij zijn niet gebleven omdat het nog vroeg was en de regen met bakken de lucht uit kwam!
Prima cp voor bezoek oude stad. Al de andere pluspunten zijn al beschreven!
Mooi gelegen bij een authentieke boerderij met een schitterend uitzicht. Vriendelijke en enthousiaste eigenaar die alle tijd voor je heeft. Goed sanitair en de rest wat een camperaar nodig heeft! Vanaf de camperplek schitterende wandelingen en fietstochten te maken. Leuke restaurantjes op loopafstand in een nostalgisch dorp. Kortom een prima plek voor een of meerdere nachten! Wij komen hier zeker terug!
Mooi gelegen camping uitzicht op krijtrotsen van Engeland, vriendelijk ontvangst. Sanitair schoon en lekker warm water. Heerlijk wandel gebied. Komen hier zeker terug.
camping is aan een renovatiebeurt toe! Plaatsen zijn groot. (3 sterren voor de ligging) quiberville ligt aan de klifkusten, heerlijk wandelen met of zonder hond langs het strand.
prima municipal, eenvoudig maar schoon sanitair, mooi wandelgebied. prima doortrekcamping.
camping is gesloten!
Kleine, groene camping midden in een leuk Frans stadje. Restaurant en winkels op loopafstand. Voorste sanitairgebouw zag er mooi en schoon uit het andere was wat eenvoudig maar wel schoon. Vriendelijk ontvangst. Prima om een paar dagen te blijven. 3 sterren omdat de bar en restaurant gesloten was.
prima plek ,voor een nacht, aan de Seine. In het dorp is nog een leuke rondleiding uitgezet met informatie over de gebouwen.
Prima plek voor een overnachting op doorreis.
Prima camperplek direct aan de zee. Alleen een toilet maar die hebben we niet nodig we zijn tenslotte zelfvoorzienend. 4 sterren omdat de weg er vlak aan grenst.
Heerlijk plekje vlakbij het mooie zandstrand. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Rust, strandwandelingen en zwemmen.
Niets aan toe te voegen! Bijzondere plek. Ook bij slecht weer is het hier comfortabel vertoeven. Anna bedankt voor de gastvrijheid.
Prima plek op doorreis wel dicht langs de weg.
camping op zich wel aardig. 4 sterren is inderdaad wat veel. Ontvangst kan wel wat vriendelijker voor je het weet sta je met een geplastificeerd a4tje weer buiten en moet je terugkomen als je een plek hebt gevonden.
Mooie plek om te overnachten. Inderdaad ging het hek niet dicht en niemand die vraagt naar een toegangskaart voor het vogelpark. Achteraan is het heerlijk rustig. Ideale doortrek plaats. Pedaalmijnen?
Fijne camping vriendelijk personeel en goed restaurant. Heerlijk om te wandelen, fietsen en vogels te spotten. In april is het nog heerlijk rustig. Via verde fietspad gefietst langs de Ebro.
Groene knusse camping. De plekken zijn erg klein in het voorjaar als niet alles bezet is maakt dat niet uit maar is alles bezet dan is het te klein. Waarschijnlijk voldoet dan ook het sanitair niet meer. Sanitair verouderd maar wel schoon en heerlijk warm water. Camping ligt op loop afstand van veel restaurantjes. Wij hebben gegeten bij restaurant Chambao de vicentie ligt mooi aan zee maar personeel ongeïnteresseerd en prijs kwaliteit slecht.
Mooie camperplek, zo zie je ze niet vaak.
Mooi gelegen camping bij het plaatsje Mirmande. Super vriendelijke eigenaar die de rust zelve is ook al is het erg druk. Wij hebben in het restaurant gegeten prima prijs kwaliteit. In de omgeving is het goed te fietsen en te wandelen. Kortom prima vertoeven voor een aantal dagen.
Prima plek midden in het dorp onder oude platanen vlakbij de kerk. Er is een kleine skatebaan. Wij hadden er geen last van. De toegangsweg is smal maar is geen probleem. Restaurant en leclerc op loopafstand.
Vriendelijke dame bij de receptie. De nieuwkomers worden met een golfkarretje in flinke snelheid over het terrein gereden om een plaats te laten zien. Wij stonden op een plek langs de weg de man rijdt als een bezetene rond met zijn golfkarretje. Producten in het winkeltje duur. Camping is alleen leuk bij plek met uitzicht op zee. Deze camping is niet wat wij zoeken.
Sitecode: 20256
Prima camping, vriendelijk personeel en ruime plaatsen, vlakbij mooi zandstrand, goed om fietstochten te maken o.a naar Figueres
Hele mooie locatie in een kersen en notenboomgaard. Zeer vriendelijke mensen. Een unieke plek. En heerlijke zelfgemaakte notenwijn te koop in de winkel.