@HansGer
Locatie is perfect. Jammer dat je niet aan het water kan staan. "zogenaamd vol" Douches waren koud. Het is Onlycamp maar er is geen stortplaats voor water!
heerlijk gelegen rustige camping. Direct aan het water. Genieten van zon, rust en natuur. Afkoelen in de Drôme. We stonden hier op 4 april met nog één andere camper.
Je krijgt geen instructie dus moet je zelf naar de incheck lopen. Kenteken van mijn camper herkende hij niet. gebeld met aangegeven nr. en met heel veel moeite kwam mijn kenteken in beeld. Toen wilde ik betalen. Eerst contactloos, ging niet. Toen met bankkaart, lukte ook niet. zelfs met creditcard lukte het niet. Op een gegeven moment gaf het systeem aan dat ik nog 2 minuten had om te betalen of om uit te rijden. Wegwezen dus....
Dit maakt Frankrijk zo'n mooi camperland. Uitzicht over de velden en het water, Helemaal niet druk en dat allemaal gratis. We hebben lekker gesupt, gefietst en gewandeld. Echt vakantie.
wat een geweldige locatie! Dat dit nog bestaat en niets kost is ongelooflijk. we stonden helemaal alleen aan het gras. we konden met de hond zo het park in lopen en we gingen af en toe plonzen in het zwembad. Het gebrek aan stroom was voor ons geen probleem met zonnepanelen. Één van de fijnste CP's die we ooit hebben gezien. En aanrader.
Geweldige camping! Ruime plaatsen, veel groen en heerlijk rustig. Wij kwamen hier op vrijdag om 11 uur aan. We zijn direct het verwarmde!!! zwembad in gesprongen. Met slechts 16 graden buitentemperatuur maar wel een loeifelle zon was dit heerlijk. Het zwembad is gerenoveerd en de kiezelpaden vernieuwd. Echt een aanrader!
wij betaalden €27,50 voor één nacht met 2 hondjes. De plek was vrij krap en het zwembad blijkt gesloten na 15 september. Al met al best veel geld voor weinig.
Goede en nette camperplaats. Lekker rustig en vlak bij een, niet bruisend, stadje. €13,50 incl. alle voorzieningen is een nette prijs. 2 serviceplaatsen, ook buiten de slagboom één!
Fantastische plaats, aan het water. goede grote plekken, alle ruimte en rust. Het is ff rijden maar dan krijg je ook wat
Restaurant gesloten. €10 betaald. Man spreekt geen woord Engels. 'snachts was er een feest op het terrein. Tot 8 uur sochtends, grote herrie met wel 50 jongeren. geen oog dicht gedaan. Dus doorrijden als er een feest is. Geen enkel excuus van eigenaar
Dit is een geweldige plek. Direct aan zee, rustig en alle ruimte. Geen voorzieningen maar maximale vrijheid. Voldoende mooie plekken om alleen te staan. Wij waren hier op een zaterdag begin september en verbaasde ons over de rust hier. Fijn zandstrand en lekker helder zeewater. Aanrader!
Sitecode: 41978
Op zich een prima plaats. kan wel druk zijn, wij waren hier eind augustus. nog 1 plekje over., 1e dag september volop ruimte. geen voorzieningen. Leuke omgeving. parkeerticket moet je kopen op de boulevard in een ijs/ koffiezaak. Herkenbaar aan een sticker met blauwe P op het loket.
Geweldig plekje, midden in de natuur. Lekker rustig en mooi. Wel rijden via de 'hotel' route
mooie plek in leuke omgeving. Jammer dat we €20 moesten betalen. zal wel zijn omdat het zondag was. Verder echt de moeite waard