@HansGerda
Ik ben moeder. Als je een dochter als Audrey mag hebben. Positief en met heel veel Energie vechten om weer Gelukkig te worden na een droom die kapot is gegaan. Hard werken!! Audrey: De Wijn is heerlijk, de Tapas Heerlijk, in alles proef je de Zorg van jou en je liefde voor Jouri. Jouri, we hebben jou in ons hart gesloten en we weten zeker: Door de strijdlust, je Wil,je Energie vind je je Geluk. En wat ons betreft: Hier😘
prima camping. Natuurlijk hadden we kunnen proberen om tussen de andere campers die in het dorp stonden een goedkope plaats te krijgen. Maar hier: heerlijk rustig in de avonden, weekenden. Normaal sanitair Vriendelijke medewerkers We kwamen hier vanwege het zeer slechte weer in het Zuiden. We hebben hier 3 weken gestaan, en we vonden het prima
ik ga geen sterren aangeven. De ontvangst was warm en hartelijk, het sanitair wordt goed schoongehouden. Ik denk dat als je hier met meer camperaars bent, hier kunnen 8 campers staan, en als de zon zijn best doet, het waarschijnlijk erg aangenaam is. Maar we waren met slechts 1 camper stel uit Zwitserland, en die vertrokken in de middag. En het regende regelmatig. Het is hier, door de ligging vanaf de drukke kust wel rustig.
Het personeel is zeer behulpzaam, en met Engels kun je hier goed terecht. Sanitair is eenvoudig, maar wordt netjes onderhouden. De douches zijn prettig, wel met drukknop, maar de temperatuur is regelbaar. (ik neem in ochtend graag een koude douche, dat kan hier). Er zijn wasmachines, drogers, een strijkplank(er kan een strijkijzer geleend worden), waslijnen. Kortom: eenvoudige, maar aangename camping.
wij kunnen niet anders dan 5 sterren geven. Een super camperplaats, groot zwembad, gym, paddelbaan, sinaasappel boomgaard, citroenboomgaard, en vooral ook heel veel Rust!! Misschien is de directe omgeving iets minder spannend, maar als straks het restaurant ook klaar is, hoef je hier niet weg. Tot nu toe de Beste camperplek die we hebben gehad, TOP
Ontvangst en zorg van de eigenaren, heel goed en persoonlijk. Dank jullie wel hiervoor. Het sanitair was schoon, helder en goed. En ook hier was een koude douche mogelijk, heerlijk. Maar we vonden de plaatsjes wat klein. Net voldoende om te zitten,, maar omdat er naast elke plaats natuurlijk weereens camper stond, is de zon snel weg. Ik had grotere, breedte plaatsen prettiger gevonden. Meer zo'n, en daar heb ik graag een hogere prijs voor over.