@HansHendriks
September 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Het was gezellig druk met BBQen op het pleintje. plaats genoeg om te parkeren. Geen bordje gezien dat het een officiële plaats is. We zijn een wandeling gaan maken langs de ruige kust. Het cafeetje op de hoek van het plein was open. En het restaurant in het dorp serveerde super lekkere vis. al met al een leuke plek.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Deze plek is echt supermooi. het sanitair, oa douches met toilet, zouden in een luxe woning niet mistaan. De ontvangst was super vriendelijk. De omgeving is mooi. wandelen naar de watervallen . Maar voor een nacht 70,80€ aftikken? Voor een camper en 2 personen.
Sitecode: 42050
Een prachtige camperplaats in een mooie omgeving. alles netjes schoon en als het restaurant open is, ook heerlijk eten. er mogen wel 2 afwasplekjes bijkomen. als ik in de buurt ben kom ik er graag weer terug.
De camping zag er netjes uit. Toiletten en douches waren schoon. Een keukentje met kookplaat is aanwezig. Hier werd ook afgewassen. Er is geen lospunt voor het chemisch toilet. Op 100 meter afstand aan de andere kant van de weg is een volledig sanistation.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2020
Prima gelegen vlakbij mooie wandel en fietsknooppunten routes door het Drents Friese woud. De voorzieningen zijn eenvoudig maar ok. Vooral het chemisch toilet lospunt is geniaal en spettervrij. De camperplaats is sterk gegroeid en aan uitbreiding van het sanitair word gewerkt. De beheerders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden