@HansHofman
- 2017
Fijne plek voor een overnachting. Dorpje stelt niet zo veel voor, maar er is een bakker. In de sportclub zit een restaurantje waar je voor € 10 een schnitzel met frites hebt. En met een beetje geluk wordt je s’avonds nog getrakteerd op een concert van het lokale blaasorkest dat daar oefent. En je kunt een aantal wandelingen maken
Redelijke plek aan de kust. Toilet betaald en stroom ook. Douche zit bij de prijs in en, zoals ons werd medegedeeld, de touristenbelasting. Eigenlijk moet je voor de hond ook nog betalen. Prijs is het hele jaar door € 20 Kan ik helaas niet aanpassen in de app
Echt een topplek. Prachtig uitzicht, alle voorzieningen die je nodig hebt en heerlijk rustig. Dorpje heeft een leuk restaurantje waar je goed kunt eten. En vanuit de camper zie je de gieren rondzweven en s’avonds beneden in de weilanden de reeën rondlopen. Ook kun je een mooie wandeling van een uur maken rond het dorp.
we zijn er langs gereden, maar is eigenlijk geen camping. Heb me niet gewaagd aan de stijle afrit op kleigrond. Je moet later ook weer omhoog. terras waar je kan staan is wel vlak. En kan me voorstellen dat je, onder genot van een maaltijd, een prachtig uitzicht hebt. Alleen geschikt voor buscampertjes.
Een mooie camping om van de Erg Chebbi te genieten. dakterras met zicht op hoogste duin. campers staan op een ommuurd terrein met keurig, schoon sanitair en prachtig restaurant. vanaf de camping hebben we met Aziz een 4x4 rit gemaakt, waarbij je zelf mag rijden. 4 uur over ruige wegen naar oa bedouïne kamp, en door de duinen met zonsondergang. En na afloop uitstekend diner. Toplocatie beheerd door erg vriendelijke familie.
Sitecode: 19553
Mooie plek om te staan aan het eind van de Dades Kloof. Door de hoge bergen is de zon wel vroeg weg, maar er is ook een binnenruimte bij met open haard. Sanitair is niet luxe maar schoon. Erg vriendelijk personeel en na het eten willen ze ook nog wat muziek maken. zeker een aanrader.
staanplaats voor de camper niet super, maar rustig. Verder mooi zwembad, goede douches en nette toiletten. Goede locatie om een woestijntocht te boeken. En erg vriendelijk personeel. Prijzen van het restaurant zijn wat hoger dan gemiddeld, maar is dan ook een heel mooie locatie om te zitten
Wij stonden hier 4 juni voor een nacht. Deze plek wordt ook gebruikt door vrachtwagens voor overnachting. s’Nachts weinig last van verkeerslawaai. Alleen maakt het langslopende riviertje het nodige geluid, maar niet echt hinderlijk. De toilet blijft de gehele nacht open. Verder kun je vanaf de parkeerplaats een eind de bergen inwandelen lans het riviertje. En s’avonds liep een ree achter onze camper langs.
mooi plekje op te overnachten. maximaal plek voor 3 campers. En op de borden staat dat je een parkeerkaat moet gebruiken en maximaal 24uur mag blijven. Restaurantje Sieglinde kun je goed eten, maar als zo vaak in Duitsland, alleen cash kan betalen. Mooie omgeving om langs de Sieg te fietsen
Rustige, vlakke, verharde lokatie met eventueel stroom. Niet meer gratis. €8 per nacht voor standplaats en €10 icl. stroom. In het dorp is overigens niet veel te beleven. wel mooi fietsen in de buurt en oude ruïne boven het dorp.
Wat een fijne plek en lekker rustig. Mooi verhard en recht en er is nog stoom ook. zeer vriendelijke mensen bij de kassa die nog extra aangaven dat je ook gebruik mag maken van de toiletten als het museum open is. we hadden alleen de pech dat ze ernaast aan het bouwen zijn en dat begon om 7 uur. En de bakker zit op loopafstand in het dorp
Een heel gezellige camping met diverse overdekte vuurplaatsen en gezellig restaurantje. Minder geschikt voor grotere campers. Vanaf de camping kun je langs de rivier een mooie wandeling maken naar het dorp. Daar zit een café / supermarkt met gezellig terras. Douches en toiletten zijn netjes en goed onderhouden. Was overigens €35 / nacht incl. stroom en in het hoogseizoen nog duurder.
Heerlijke plek dicht bij meertje en restaurant. En onder het restaurantje is een openbare toilet. Veel ruimte en mooi vlak. Verder veel wandel en fietspaden in de buurt. En het is ongeveer 12km fietsen langs de Lech naar het centrum van Augsburg
mooi plekje en erg rustig. Dorp is wel een beetje uitgestorven met alleen wijnboeren en wat proeflokalen. leuk stukje wandelen door de wijngaarden. En de pizzeria is naast de camperplaats. Dus een heerlijke stop voor een rustige nacht onderweg.
Een super plek met prachtig uitzicht over het Rijndal. Ook nog gratis stroom, lozen en water. Vriendelijke ontvangst met het verzoek dat je voor sluitingstijd wijn komt proeven. En uiteraard ga je dan met een paar flesjes weg. Een van de mooiste plekken die we tot nu toe gehad hebben. Top
De camperplekken zijn nu op de parkeerplaats, waar je onder de bomen kunt staan. Het adres klopt niet, dat is een woning. Verder best rustig en ruim. s’Avonds wel de nodige activiteit op de sportvelden maar daar heb je weinig last van. Er staat ook een waterpomp en een er is een picknick tafel
keurige plek. om 17:00 de laatste plek. Is inmiddels wel €5 per dag en stroom is 0,50 / kWh. Sanizuil aanwezig voor water en toilet legen. Verder erg rustig naast sportvelden.
Mooie ruime camperplaats naast le skilift Wiedhagbahn op verharde terrassen. 15 minuten lopen naar het dorp Oberjoch en vanaf de camperplek diverse wandelingen mogelijk. Op 5 minuten lopen is een restaurantje ‘Moorhütte Oberjoch’ De camperplaats staat niet aangegeven vanaf de weg. Klein nadeel is dat de naastgelegen weg vrij druk is, maar s’nachts is het redelijk stil.
€25 voor een plek met stroom en toilet. vervolgens nog €3,50 pp touristenbelasting dus uiteindelijk €32 voor een nacht. Je moet je eerst inschrijven bij hotel Mallaun en oh ja daar krijg je ook een ww voor de Wifi maar die is erg traag. Ik begrijp dat de touristenbelasting er op gebaseerd is om ook de liften te kunnen gebruiken. maar die starten pas eind juni. Op de vraag waarom nu geen lager tarief werd gezegd “Je hoeft hier niet te blijven”
Prachtige plek om een nacht te staan. Wij waren net na 19:00 uur bij de slagboom en dan betaal je de volgende dag bij terugkomst €45. De toilet is beperkt open en daar moet je dan nog eens €1 voor betalen. Het uitzicht is geweldig en ook het rondje om de Drei Zinnen is geweldig om te doen. Hier moet je ongeveer 4 uur voor rekenen. Helaas waren alle hutten boven wel gesloten, dus in deze tijd zelf eten en drinken meenemen
perfecte plek met toiletgebouwtje, kraantje en buiten douches. Ook mogelijkheid om toilet te legen. En afvalbakken ernaast. Jammer genoeg geen echt strandje aan deze kant en langs de kant veel waterplanten, maar wie wil kan zwemmen
Inmiddels €6 per nacht maar meer dan de moeite waard. wat een mooie vlakke plek met fantastisch uitzicht. En dan nog stroom, water en lozen van toilet en afvaltank. Alles inbegrepen. Naast een leuk dorpje met een gezellig barretje waar je ook moet betalen voor de CP en ook gebruik kunt maken van de toilet. Een voorbeeld hoe een camperplaats moet zijn. Enige wat nog ontbreekt is open water om een frisse duik te nemen
we hebben hier een nachtje gestaan toen we van de boot in Livorno kwamen. ondanks de snelweg er vlak naast heerlijk rustig en landelijk. Je wordt gewekt door de haan en een balkende ezel, wat wil je nog meer. En de restauranthoudster is super vriendelijk. Helaas spreekt ze alleen rap Italiaans en hebben we denk ik een hoop gemist van wat ze vertelde. Het eten is in elk geval super goed. Wel even opletten want het hek gaat s’nachs op slot.
mooie rustige plek maar er is verder niets. mooi om onderweg te overnachten. Kraan na lang zoeken tussen de begroeiing kunnen vinden maar die doet het niet. Water is gifgroen en vermoedelijk niet geschikt om in te zwemmen. Verder zijn de stijgers half gezonken.
Een heerlijk plekje aan een keienstrandje. Maar als je wil zwemmen is er een betonnen botenhelling en loop je zo het water in. Komen af en toe wat auto’s, blijven dan even staan en gaan weer weg. s’Nachts zeer rustig. Topplekje zonder voorzieningen
mooie plek aan zee en heerlijk rustig. s’Avonds komen er af en toe auro’s die een poosje blijven staan en dan weer vertrekken. Jameer van de rotzooi, maar waar heb je dat niet in Italie. Een plek om terug te komen
mooie plek. Bij aankomst stond de parkeerplaats al vol met campers, maar via een grindweggetje kun je ook bij plekken komen direct aan het strand waar je kunt genieten van een mooie zonsondergang. En op de achtergrond de kliffen die stijl omhoog lopen.
Hier mag je niet overnachten
verboden te overnachten
mooie rustige parkeerplek. inmiddels wordt 9,50 berekend. En daar krijg je alleen een parkeerplek voor en gebruik van de toilet in het zwembad als die open is. Stroom, water etc moet je nog apart voor betalen.
Mooie plek voor een overnachting met alles wat je nodig hebt. Zelfs stroom voor de liefhebber tegen betaling. Nadeel is wel dat er een drukke weg langs loopt waardoor er vanaf 6 uur best wel wat lawaai is.
Heerlijke plek met alle benodigdheden en een geweldig uitzicht. Ook het dorp is leuk maar wel erg stil in de winter. Verder is de plek, ook in de winter perfect bijgehouden. Top
Mooi lokatie, maar aangegeven strand bestaat uit grote keien. Er is wel een steiger voor de zwemmers. Sanitair is gedateerd en beperkt, maar wel redelijk schoon. De prijs klopt niet. Die is Dkk 100 per persoon in naseizoen. Wij betaalden met 2 personen incl stroom, plaats en douche Dkk 248
We waren hier op 5 september, maar werd aangegeven dat de camping gesloten is. Niet open tot 1 oktober dus.
zeer vriendelijke beheerder die het je graag naar de zin maakt. Mooie plekken met beetje verouderd, maar schoon sanitair. Prachtige omgeving en heerlijk zwemmen in het fjord. Je moet alleen wel een stuk naar beneden lopen om bij het water te komen, waar picknick tafels langs de kant staan. Zeker een aanrader voor een relaxte vakantie
Eenvoudige camping met beperkt sanitair. Strandje is dichtbij, maar als je wil zwemmen moet je dan eerst nog een heel eind door enkeldiep water lopen. wel gezellige zitruimte, maar gebodene niet in verhouding tot de vrij hoge prijs
Luxe sanitair dat keurig schoon is. mooie keuken met alle voorzieningen en ernaast ruime zitgelegenheid. zwembad en mooie ruime plekken. sommige met een eigen vlonder en picknick tafel. Helemaal top
Fijne camping met mooie schone voorzieningen. Prijs viel ook mee. wij betaalden €24,40 met de ACSI kaart. Aparte plek voor lozen van water en elke plek heeft zijn eigen wateraansluiting. De camping ligt bijna direct aan het Zwin dus leuk voor vogels spotten en ook heerlijk voor een dagje strand. Retranchement, Cadzand, Knokke en Sluis liggen op fietsafstand. Ook geweldig wandelgebied, dus wat wil je nog meer.
Mooie plekjes in bosrijke omgeving. Zeer vriendelijke, behulpzame beheerders. Sanitair is wel wat verouderd maar schoon. Helaas moet je wel met muntjes betalen voor douchen en afwassen. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen over fietspaden of met de mountainbike. En op de bijbehorende manege kun je buitenritten maken door het bos.
Camping op 23 oktober gesloten voor onbepaalde tijd.
Wij waren hier op 22 oktober en het plensde van de regen. Maar ondanks dat een erg mooie locatie om het dorpje Colmars te bezoeken. De bakker is op loopafstand in het dorp en er is een toilet met stromend water. Mooie omgeving voor wandelen. We wilden verder rijden naar de Col d'Allos maar dat is niet toegestaan voor een camper boven de 7 meter, dus de zelfde weg weer terug naar St André les Alpes
We waren hier op 19 oktober. Zeer vriendelijk personeel en een erg mooie locatie direct aan het strand. Nadeel is wel dat de plekken erg klein zijn. Voor een camper van 7,5m zijn er niet veel plekken. We hadden echter geluk en mochten op een dubbele plek staan. Het bijbehorende restaurantje is erg gezellig en ook het sanitair is top. Mooie fiets en wandeltochten in de omgeving.
€3 betaald bij de kassa en na sluiting van het museum bleef 1 toilet keurig open. Alleen wordt wel alle verlichting uitgedaan en heb je echt een zaklamp nodig om je weg te vinden. We stonden hier alleen en dan is het wel erg stil. Helaas waren we te laat voor de rondleiding maar daar komen we nog een keer voor terug
Sitecode: 20318
Redelijke terrassencamping. Bij aankomst werden we door de eigenaresse naar een plek gedirigeerd waar we, door de hevige regenval, in wegzakten. Dat vond ze erg vervelend maar liep daarna vrolijk weg. Haar broer en een andere campeur hebben ons vervolgens wel geholpen om er weer uit te komen. Vervolgens een verharde plek gekregen. Sanitair is in oktober zeer beperkt
Leuke camping met klein maar keurig verzorgd sanitair op een prachtige plek met uitzicht over een groot dal. Voor je camper zijn ruime plekken beschikbaar en er is achter de camping een mooi veldje met bomen waar je lekker in de schaduw kunt zitten (wel lekker met wat hogere temperaturen). Naast de camping is de nodige activiteit met paarden en je kunt goed fietsen en wandelen in de buurt.
Leuke camping met zwembad gelegen bij een prachtige natuur en met vriendelijke beheerders. Het sanitair is beperkt maar schoon. Wij hebben hier gestaan in de kuil waar je volop ruimte hebt. En aan de achterkant van de camping loop je zo de heide op. Wij waren hier half augustus en toen stond de hei in bloei. Prachtig gezicht. Ook worden er op de camping ballonvaarten georganiseerd.
Leuke camping met vriendelijke beheerders en keurig sanitair en goede douches. Wij hebben op de camping zelf gestaan omdat je dan wat minder last hebt van de verkeersdrukte. Bij de camperplaatsen sta je recht tegenover de doorgaande weg Rotterdam - Zierikzee. Genoeg te doen in de omgeving maar dan moet je wel een fiets meenemen.
Dit blijft een mooie plek om te staan met uitzicht op het levendige scheepvaartverkeer. En ook het centrum met de gezellige markt is redelijk dicht bij. Je moet wel zo tussen 10 en 12 uur aankomen want later is het meestal vol. Van een dame van de VVV begreep ik dat het aantal plaatsen wordt uitgebreid en dat er stroom en een toilet komt tegen betaling. Had al klaar moeten zijn, maar helaas.
Fijne camperplaats en ook nog eens een top gastvrouw! de camper bleek te groot voor een plekje en op verzoek van een andere camperaar werd algauw het aldaar staande boompje omgezaagd om zo aan iedereens verwachtingen te voldoen. Top service we komen graag terug !
Nette camping met ruime camperplaatsen in het bos bij Gasselte. Sanitairgebouw beetje gedateerd met hier en daar plekken waar de tegels van de wand zijn gekomen. Maar wel keurig schoon. Vlak bij de camping, op loopafstand ligt, een grote recrecreatieplas met afgezet gedeelte om te zwemmen. Voor kinderen is er een apart meertje en een gezellig restaurant met terras. Verder volop fietspaden.
Mooie camping met ruime plekken en keurig sanitairgebouw met alle voorzieningen. Ook dorpscentrum ligt op fietsafstand. Wil je naar het strand dan moet je toch wel een stukje lopen via een bugalowpark. Zeker een aanrader voor een plek aan de kust met een redelijke prijs
Bij aankomst viel direct op dat de camping eeg vol staat. De caravans en campers staan dicht op elkaar. Wij kregen een plek bij het zwembad en stonden rondom in de bouwmaterialen. Momenteel worden appartementen gebouwd en doordeweeks begint de bouw om 7:30uur. Dus ondanks de positieve commentaren wel een beetje een tegenvaller. Zeker als je dan ook nog €55 per nacht moet betalen
Mooie camping met prachtig uitzicht en heel mooi sanitair. Vooral leuk sanitair voor de kleintjes. Skie-ruimte vlak bij de bushalte zodat je niet heel de camping hoeft over te sjouwen met je spullen. En met de bus ben je in 10 minuten bij de Seiser Alm bahnen. Ook gezellig restaurant. Maar €51 per nacht is naar verhouding wel erg veel. Dan verwacht je ook een zwembad, fitnessruimte etc.
Mooie camping met modern sanitair en ruime plekken. Ideaal voor schaatsliefhebbers met de toegang tot het ijs op loopafstand. Vooral gedurende de weken van de alternatieve elfstedentocht. Ook mooi om te wandelen en langlaufen en een klein skigebied op loopafstand.
In de winterperiode een van de weinige campings in Istrie die open is. De meeste anderen staan wel aangegeven als open gedurende het hele jaar, maar zijn toch gesloten. Eigenlijk is alleen het deel open vlak langs de zee met mooie plekken. Het sanitair is wat gedateerd maar voldoet. Gratis toegang tot zwembad in nabijgelegen hotel. Vrzar ligt op loopafstand via een kustpaadje.
Mooie plek aan het meer, met schitterend nieuw sanitair. En naast de camping zit een gezellig restaurantje, waar je goed kunt eten. Ideaal voor langlaufers en wandelaars. Leuk rondje om het meer.
Sitecode: 20181
Leuke camping met aan het eind een keien strandje langs een snelstromende beek. Staan wel een groot aantal stacaravans maar daartussen voldoende ruime plekken. Sanitair verouderd met wel goed onderhouden. Beheerders zeer vriendelijk en kun je ook brood bestellen. Stadje kun je bereiken maar dan moet je wel stukken stijl omhoog.
Leuke kleine camping met zwembad aan de Route Napoleon. 2 aparte camperplekken op grind tegen gereduceerd tarief. Verder mooie ruime plekken en goed sanitair. Ook is er een klein restaurantje bij waar je goed kunt eten. Bij de receptie hebben ze informatie over wandelingen in de buurt. In de dorpjes is niet veel te beleven. Nadeel is dat de weg langs de camping vrij druk is vanaf een uur of 6
Super mooie camping met nieuw sanitair en beneden zeer ruime plaatsen. Je krijgt een kaart voor het hek naar het dorp en na 22:00uur kun je hiermee ook aan de kant van het meer de camping af. Strand langs het meer op nog geen 50 meter. Helaas wel grind/keien strand. Mooie omgeving voor watersporters. Prijs in september €32 voor camper en 2 personen.
Leuke camping met ruime plekken en dat voor €14. Beneden aan de rivier mooi strandje met ligstoelen. Sanitair wat verouderd maar wel keurig schoon. Dorp op loopafstand (20 min) via wandelpad maar in september is er s'avonds weinig meer open. Brood kun je op de camping bestellen.
Ruime camping met aantal plaatsen waar je direct uitzicht hebt op zee. Vanaf de camping loopt een stijl paadje naar het strand. Verder is er een klein winkeltje voor brood en een restaurantje. Het sanitair is verouderd en hier en daar loopt het afvoerwater over de grond. Verder was er maar 1 sanitair gebouw open waardoor het s'morgens best druk is. Dorpje stelt niet veel voor.
Super plek met een aantal picknicktafels en luxe, schone openbaar toilet op 100m. Leuk dorpje met paar gezellige winkels en restaurants. Helaas waren wij er op maandag en dan is alles gesloten. Andere dag kiezen dus
Mooie, rustige camping met schoon sanitair en zeer vriendelijke beheerder die je graag van informatie voorziet over de omgeving. Leuk dorpje met restaurantjes langs de boulevard en mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen of voor een fietstochtje.
Mooie camping maar wel wat duur. €32 per dag, Je betaalt uiteraard voor het zwembad (leuk als er kinderen bij zijn) maar verder is het sanitair beperkt voor het aantal plaatsen en niet luxe. De camperplaatsen zijn ruim en hebben een verhard deel met daarnaast gras. Helaas ligt dat stukje gras aan de noordkant zodat je altijd in de schaduw zit van je eigen camper.
Mooie camping met goed sanitair en een zwembad naast de pistes. Via een tunneltje kom je vanaf de camping bij de liften. Jammer genoeg hebben ze naast de camping een lelijke betonnen bunker gezet als hotel. We waren hier een paar jaar niet geweest maar nu het skigebied is verbonden met Saalbach-Hinterklemm is het wel een stuk drukker geworden. Aanrader voor de fanatieke skiërs.
We komen hier al jaren met de caravan en nu voor het eerst met een camper in de winter. Voor ons blijft het een van de mooiste en meest luxe campings. Geweldig sanitair, verwarmde skiruimte, luxe zwembad en diverse sauna's. Verder kun je vanaf de camping naar de liften skiën en ook weer skiënd terugkomen. Voor de liefhebbers zijn er ook nog eens diverse georganiseerde wandelingen. En sneeuwzeker
Mooie camping met goed sanitair. Het viel overigens wel op dat er in de 3 dagen dat wij er stonden, niet een keer werd schoongemaakt. Mooie uitvalsbasis voor Riquewihr en omgeving. Achter de camping bij de voetbalvelden kun je een mooie wandeling maken door de wijngaarden naar Zellenberg waar ook een erg leuk restaurant is. Brood kun je bestellen bij de receptie.
Mooie plek om Kaysersberg te bezoeken en redelijk geprijsd. Alleen gaat het toiletgebouw al vroeg dicht. Wel grappig overigens dat ze wel erg ver gaan met de afvalscheiding. Bij de urinoirs moet je, afhankelijk van wat je gedronken hebt, de juiste bak kiezen.
Topplaats met alles wat je maar nodig hebt. En dan ook nog eens mooie plekjes aan de Moezel of de haven. En dat alles voor €9,50. Zelfs de bakker komt ‘s morgens langs en als je die gemist hebt zit er aan de overkant van de straat een uitgebreide bakkerij. Een van de 56 beste bakkers van Frankrijk nog wel. Zeker een plaats om naar terug te komen.
Een geweldige camping met nette camperplaatsen bij een meertje met klein strandje. Eigenaren zeer behulpzaam en dat voor €10. Als je stroom wilt, betaal je €0,50 per 4 uur en voor gebruik van de douche €1.
Plaatsen zijn best wel krap en als het geregend heeft ook modderig. Prijs is nu NKR 250 inclusief douche en wifi. Wel lekker dicht bij het centrum, maar daardoor ook erg druk. Sanitair nog steeds zwaar verouderd, maar wordt nu aangegeven dat dit in 2018 vernieuwd zal zijn.
Mooie plek om te staan met gezellig restaurant. Sanitair wat verouderd maar wel ok. Kosten voor 2 personen en stroom €20. Personeel behulpzaam en een enkeling spreekt engels. Camping ligt op een landtong in het saimameer en als je de weg volgt kun je met een gratis veerbootje over richting Varkaus
Rustige plaats bij waterval en restaurant. Je kunt tegen betaling gebruik maken van de toilet in het restaurant gedurende openingstijden of gratis als je er eet.
Mooie camping met nieuw sanitair en behulpzame eigenaar. Door de ligging veel rust. Groot grasveld deels direct aan een meertje. De toegang naar de camping is aan het begin van het dorp en staat aangegeven met een groot bord.
De toegang is moeizaam over een 3 km lange keitjesweg. Mooie plekken direct bij het meer in een rustige omgeving met wandel- en fietspaden door het bos. Vriendelijk personeel en goed sanitair, maar wel douche met muntjes.