@HansJanssens
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij kwamen na een lange reis aan bij de camping. Na gebeld te hebben met de eigenaresse bleek de camping gesloten te zijn in augustus omdat men het te druk heeft in het restaurant. Zou netjes zijn dit te vermelden in de app en niet pas te horen bij aankomst.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie grote plekken. Rustige camping.
Wij vinden het ern fantastische camping omdat; - het gemoedelijk is - je zelf een plekje mag kiezen. - heerlijk eten in het restaurant - veel vertier in de omgeving; wandelen, fietsen etc. - sanitair ruim voldoende. Kortom voor ons een heerlijke camping
Camping weer open. Camping binnen hekwerk. De oude baas bedient de poort met knop die om zijn nek hangt. Dus daar ben je van afhankelijk voor in/uit rijden. vooral veel tenten en je wordt zowat tegen elkaar aangezet. Toen wij er waren, stonden er enkel Hongaren en wij voelden ons niet echt welkom. wc's en douches in containers. deze waren schoon. Klein houten huisje midden op terrein waar je drankje/ijsje kunt kopen. Om 17.00 uur gesloten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een camping waar je van moet houden. Beetje rommelig maar super relaxed. Kies je plekje en drink een lekker wijntje op het terrasje. Een camping die ons doet denken aan kamperen zoals we dat vroeger deden. Naast campers ook veel tentjes wat het gezellig maakt. Van hieruit zijn er mooie fietsroutes waaronder nr. 10; door dorpjes en wijngaarden. Wat ons betreft een geweldige camping. We hebben ons verblijf verlengd. Super!
Wij vonden het een prachtige camping. Goed sanitair. Vriendelijk bij het checken. dichtbij een leuk strandje. Prachtige wandel- en fietspaden. In Lomma, 2 km verder, kun je heerlijk eten. Lund en Malmo de moeite waard te bezoeken. Hebben wij op de fiets gedaan. Prima ruime plekken op de camping; niet strak afgebakend maar daar houden wij ook niet van. Vanaf het strandje zie je 'the bridge.' Al met al vonden wij het top.
Prima camping om Stockholm te bezoeken. De camping is een grote stadscamping maar heerlijke broodjes in de ochtend, schoon sanitair en een Thais restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. 10 minuten lopen naar de metro en met lijn 13 zo in Stockholm!!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden