@HansKetz
gesloten
Wat een leuke camping en wat een leuke mensen. Makkelijk bereikbare camping, handig voor de doorreis en goede uitval basis voor bezoek aan Wroclaw. Gezellige bar met lekkere speciaal biertjes uit de regio. Alles is in aanbouw, dit is hun 2e seizoen. Ik gun deze uitbater veel bezoekers uit Nederland, ze zullen iedere cent investeren in het realiseren van hun gezellige camping. Als alles af is en opgeruimd krijgen ze de volle 5 sterren!
2023
Wat leuk is het hier! En wat een enorm uitgebreid gebied om te ontdekken. Vuurtje bij de camperplaats mag. Campers zowel op camperplaatsen (deel stenen) als op camping plaatsen (Gazon) Het strandpaviljoen is geweldig, we waren in een zonnig weekend. Kano + wandelen. Voor kinderen jong en oud een waar paradijs. Op het strand voor het paviljoen mag je je eigen consumpties gebruiken. Toiletten en afwasplekken te weinig op veld UFO.
Groot weiland. Kraantje. Gezellig cafe restaurant op loopafstand. Landgoed het Zand met fantastische wandel en fietsroutes. Leuke dorpjes in de buurt. Goedkoop. prima dus! wel je NKC pas meenemen. anders betaal je veel meer!
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Voorbeeld voor andere steden! Super plek nabij centrum en service plek goed ingericht. Park ernaast met picknick plaatsen voor het ontbijt. Wij kwamen eind dan de middag aan, toen nog maar 2 plekjes vrij. Snachts stonden er ook 2 campers op de gewone parking. Dat mag niet maar hadden die dag geen bon. Weet niet of daar gehandhaafd wordt.
Top plek, en wat is Guimaraes leuk zeg! Veel gefietst en veel gezien. Erg leuk historisch centrum. grote pleinen met leuke terrasjes.
dit is een parkeerplaats geen camperplaats. verderop de berg op daar moet je zijn. daar is ook het camper service station.
Dit zijn 2 plekken. 1 direct aan zee. erg druk en erg krap. komen en gaan van autos en campers. 2 aan de overkant op het gras. dat is perfect. Toen wij er waren aleen bereikbaar via eenrichtingsverkeer . Verkeerde richting inrijden anders kom je er niet. Aan de boulevard veel restaurants met daarbij openbare toiletten. met de eBike naar Gaia en Porto grotendeels over fietspad. erg leuke en veilige plek. 3 nachten gestaan.
prima plek. Alles voorhanden zelfs een klein zwembad. Bij aankomst geen beheerder, gewoon een plek gezocht en op een later tijdstip inchecken. prima douches en toiletten. wij zijn net de e-bikes naar het centrum gefietst. goed te doen. helaas was het bewolkt en regenachtig en zijn we na 1 nacht naar Porto doorgereden.