@HansKoenis
- 2014
Prima camperplaats op leuke locatie. De aanuit app was in het begin even lastig omdat er slecht mobiel internet is. Wel is er wifi van van het bezoekerscentrum beschikbaar. Ook moet je weten dat de code voor de slagboom per e-mail verstuurd wordt en het niet de code is die op het bord staat vermeld.
Mooie ruime camper plaatsen. Voor het lozen van toilet en grijs water en het innemen van fris water kun je bij de camping terecht. Als je van de brug afrijdt en dan rechts houdt langs de voetbalvelden kom je bij de camping. Voor € 2,- is alles geregeld. Als je wilt staan met een stroom aansluiting moet je onder de brug door bij het hoge gedeelte van 4m! Rechts achteraan. Tickets bij de afrit van de brug die zojuist is gepasseerd.
mooie rustige plaats in een mooie omgeving.
Alles klopt op deze camperplaats; de plaatsen zijn ruim en verhard en op fantastische wijze aangelegd zodat inparkeren een koud kunstje is en je tijdens het verblijf kan genieten van het uitzicht 👌🏻Het sanitair en het terrein is goed onderhouden en schoon, in het tuinhuis ligt voldoende leesvoer en materiaal voor inspiratie om omgeving te verkennen ennnn… ook wij hebben gesmuld van de lekkere kruidkoek!
Perfecte plaats om vuil water te lozen en schoon water in te nemen en gratis.
Een rustig parkeren. Het stadje is prachtig om even doorheen te wandelen.
Alles wel amateuristisch. vriendelijke mensen.
Prima camping met goed verzorgd sanitair. Gratis douchen. Ruime plaatsen voor camper en bijzet tentje. De metro op ongeveer 10 minuten lopen.