@HansMartine
2020
Prima plek om een nacht te verblijven. Rustig aan het water. Super wifi (bijna beter dan thuis) Omgerekend 11 Euro incl stroom, drinkwater en wifi voor camper en 2 personen
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Prima gratis plek waar je zelfs in het hoogseizoen nog laat kunt arriveren. Wij kwamen pas na 0:00 uur aan daar, door late aankomst van de ferry vanuit Zweden in Greena. 's ochtends al wel vroeg veel omgevingslawaai door bevoorrading door vrachtwagens e.d. Maar je bent zo in het centrum van Aarhus
Fijne plek aan het water inclusief water, "prive" badkamer en electra. Wifi is niet overal goed beschikbaar. Mooi uitzicht op de brug, Restaurants en winkels op loopafstand.
Prima locatie met ruime sanitaire voorzieningen. Op de fiets ben je snel in het centrum. Terug duurt wat langer want dan moet je weer flink de heuvel op ;-) Aan de ander zijde ligt een fietspad naar het achter gelegen natuurgebied met viswater.
Sitecode: 19256
Tja, voor ons niet meer dan een 5 waard. Tarief was met 2 personen en stroom uiteindelijk ruim € 30,- en dan mochten we wel maar liefst 4Kw stroom voor verbruiken. Hutje mutje op elkaar. De eerste toegewezen plek konden we niet eens komen met onze 7 meter lange camper, die daar niet tussen de bomen past. Dus noodgedwongen dan maar een "comfort" plek. Douches en sanitair zijn prachtig en onbeperkt. Vast een prachtige camping maar geen plek om voor 18,50 met je camper te overnachten. Stellplatz = € 10,50 Comfortplatz = € 12,50, per persoon € 7,50, hond = € 3,50, 4Kwh pr nacht = € 2,90 extra Kwh = € 0,60
Prima, maar wel heel erg drukke plek. Geen voorzieningen aanwezig aanwezig. Vanaf de plek ben je zo met de fiets in Ystad.
Leuke locatie, zeer vriendelijke eigenaar die je alle goeds gunt. Terrasje met heerlijke vers gemaakte wafels. Gratis toegang tot het "Alpaca Parkje". Douche, toilet is geen luxe maar prima te gebruiken.
Leuke locatie, redelijk dicht bij de ferry naar Zweden. Prima om vanuit de camping Rügen te verkennen. Vriendelijke eigenaar en relaxte sfeer. Sanitair is prima. Wifi is prima, zolang het niet al te druk is op de camping. Plekken zijn erg ruim
Prima plek aan de rand van de stad. Naast de luxe bad & sauna ruimte ook een luxe ontbijtbuffet mogelijk voor €8,- per persoon. Vlak bij de Aldi & Penny supermarkt en tram lijn 2 stopt bijna voor ds deur. Dagkaart met openbaarvervoer kost voor 2 personen € 10,70 en is bij de kiosk naast de halte verkrijgbaar. Bremen is een leuke stad en zolas vele Duitse steden betrekkelijk goedkoop.