@HansMier
- 2020
We hebben ook dit jaar hier weer even gestaan , altijd leuk in de jachthaven, leuke omgeving om te fietsen en een super leuke rondvaart op het Lauwersmeer . We komen zeker weer een keer terug
hele mooie camperplaats , met veel plaatsen aan het water , en mocht er geen plaats aan het water zijn , dan nog genoeg andere plaatsen. mooi en zeer net sanitair. alles is daar super netjes verzorgd

super vriendelijke ontvangst, fijne ligging tegen het duin aan op 1km lopen van Westkapelle. fijne camping met net sanitair. wij komen hier graag nog een keer terug
vriendelijke ontvangst , en zeer ruime plaatsen met stroom en water. schoon sanitair en perfecte WiFi . en op loopafstand van het mooie Zierikzee centrum.
super mooi en fijne locatie , het is niet goedkoop maar het geld dubbel en dwars waard. de plaatsen en de faciliteiten zijn perfect en vriendelijke ontvangst. het strand op loopafstand en het dorp op de fiets perfect te doen. wij gaan hier zeker terugkomen.

Hartstikke vriendelijke ontvangst heel erg mooie plek aan het water zie avondfoto met boom. koeien wandelen voorbij mooi fietsen naar Culemborg en Wijk bij Duurstede. Heerlijk gegeten bij ‘t Veerhuys tegenover de camping. Geweldig weekend gehad. Hans en Miranda Sleutjes.
op zich een mooie camping , alleen wel duur. de prijs die hier genoemd wordt is een basis prijs , hier komt nog vanalles bij. bijvoorbeeld €7,50 per dag voor een klein hondje , de plaats zelf betaal je extra , ook nog omdat het een comfort plek is , stroom €4,75 per dag (is ook veel). al met al ben je nogal wat extra kwijt. vervelend was ook , dat de slagboom tussen 12h en 14h niet opengaat dus dan kun je het terrein niet op of af
leuke kleine camping met zeer net sanitair. klein dorpje op 4 km afstand van het bruisende Levico. ze hebben een shuttlebus die je naar Levico brengt en haalt. zeer vriendelijke eigenaren en mooie plaatsen. enige nadeel is toch wel de eerder genoemde vliegen.
zeer nette CP ,dicht bij het mooi middeleeuws centrum. elektriciteit zit bij de prijs in, helaas geen sanitair. maar zeker een aanrader als je dit leuke dorpje wilt bezoeken.

vriendelijke ontvangst , zeer net sanitair en de ligging is fantastisch. je staat met je camper aan de voet van het duin , 200 meter lopen en je staat op het strand met een leuke strandtent waar je lekker van de avondzon kunt genieten
zeer nette camperplaats op een mooi grasveld. dicht bij het centrum van Wouw en zeer vriendelijke eigenaren. wij komen zeker nog een keer terug
hele fijne plaats , mooi aan het water en op loopafstand van een heel leuk dorpje hele vriendelijke havenmeester en goed sanitair. kortom een aanrader voor iedereen
hele fijne camperplaats. ruime mooie plaatsen waarbij iedereen op het harde kan staan maar een grasveldje voor de deur heeft. de faciliteiten van de camping zijn allemaal te gebruiken. heel net sanitair (word netjes ieder ochtend schoongemaakt) en op een paar kilometer te r afstand van het mooie dorp. wij komen zeker weer een keer terug

hele nette en ruim opgezette camping. sanitair is netjes en schoon. de stad Kampen is echt maar 2 km lopen of fietsen dus dat is dichtbij. al met al een hele fijne plaats met onze camper
hele fijne nette camping met grote staanplaatsen, net sanitair dorpje zelf niet veel te doen , maar op de camping een heel leuk terras met restaurant
leuke rustige nette CP met mooi uitzicht. alleen jammer dat de wc afgesloten waren zonder reden (de douches waren wel geopend)
moeten met de camper onder een tunneltje door van 2,1 m en dat lukt niet dus uiteindelijk maar door gereden
Sitecode: 62053
leuke ontvangst en een prachtige plaats om te staan. sanitair in orde en schoon. gezellige drukte bij de Biergarten op het terras.
lekkere rustige camping. met hele mooie grote plaatsen direct aan het water. alles netjes verzorgd en leuke Nederlandse uitbaters. zeker voor herhaling vatbaar.
nette goedkope camperplaats met alle voorzieningen die je nodig hebt (voor de elektriciteit heb je afhankelijk van de plek we een lange kabel nodig) stadje op loopafstand

super fijne camping , heel vriendelijke ontvangst , mooie ruime plaatsen, groot sanitair gebouw op loopafstand van een prachtig oud dorpje. met veel gezellige restaurantjes en terrassen. met de fiets naar Colmar is ook een aanrader via het nieuwe fietspad langs de spoorlijn kortom een superfijn vakantie adres waar we zeker naar terugkomen
eenvoudige nette camping met vriendelijk personeel. we heeeeel veel muggen hier stadje viel voor ons wat tegen. goed als doorreis camping
nette grote camperplaats met veel plaatsen. bij de ronde plaatsen staat de camper nogal scheef maar bij de andere plaatsen geen probleem. €10,- stageld en mogelijkheid tot stroom is goed toch 👍 mooi uitzicht op de tegenoverliggende berg. supermarkt om de hoek met een verse bakker erin
grote rustige camperplaats, meer dan plaats genoeg hier. voor €11,- zo dicht bij de stad is geen geld. sanitair en douche gesloten wegens Corona , wel water en stroom .
fijne rustige camperplaats met voldoende ruimte. in het nieuwe toilet gebouw hele fijne nette douches. vriendelijk ontvangst , alleen tussen 13h en 15h is binnen rijden niet mogelijk.