@HansModder
2022
WAARSCHUWING: Betaal niet vooruit ! Mocht je toch eerder weggaan....je krijgt je geld niet terug !
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Wij ariveerden vandaag om ca 17.30 uur bij deze camperplek. We hadden niet gereserveerd of gebeld ( vrijheid voor alles !!!) Het bleek vol, da's jammer maar dat is het risico. Omdat het dus al snel donker zou worden gevraagd of ik het toilet mocht legen. Zou denken dat dat toch geen moeite c.q. probleem zou zijn. Tot mijn grote verbazing en teleurstelling moest dit wel 5 ( vijf) eoro kosten. M.i. een absurde prijs en bepaald klant onvriendelijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
basisprijs met acsi 10 euro maar ook met acsi kaart moet voor de douche (1 euro/5 min) en stroom (2 euro) betaald worden. Wil je het zwembad gebruiken dan kost dit 3 euro/ keer. Alleen bij langer verblijf( 1mnd) is zwembad " gratis"
de gemeente heeft het voor campers redelijk lastig gemaakt. ( zal wel veroorzaakt zijn door overlast in het verleden) alleen aan het eind vd strook kunnen nog enkele campers staan. wees voorzichtig bij nat weer. je staat schuin en wegkomen kan een probleem zijn. Verder fijne plek !!!
Sitecode: 19766
het lijkt erop of het vorige commentaar over een andere camping gaat. wij komen hier al een aantal jaren met veel plezier. De camping is schoon, de receptie is niks mis mee, de ontvangst is prima, de toiletten(zie foto's) zijn brandschoon. Kortom "Prima camping" dus ! En last but not least.....dit was een ACSI korting camping. ACSI is het niet meer maar de korting wordt op vertoon van je ACSI kaart gewoon toegepast. ( wij betalen dus 18 euro)
2020
22 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Sitecode: 19279
Prachtige camping ( alleen de ( zeer ruime !) camperplekken zijn nu open. In deze coronatijd extra belangrijk ! Als extra veiligheid zijn de toiletgebouwen gesloten en worden de, camperplekken, om en om verhuurd. Dus nog meer onderlinge tussenruimte ( ca 15 m) !! Super veilig dus. Zeker voor ons extra belangrijk omdat we boven de 70 zijn. Wij blijven nog wel even !!!
2019
De plek voor campers is niet geschikt voor meer dan 3 campers. De camperplek ziet er uit als een niet af bouwterrein. Krijg de indruk dat de eigenaar zich niet echt heeft verdiept in het camperen. De stort ziet er verwaarloosd uit. Jammer ! Het camping gedeelte daar en tegen ziet er leuk uit. Veel bomen mooi gras en veel “ beleef” accommodaties. Ook het toiletgebouw is in orde
“HORS SERVICE” helaas is de service unit vernield. Dit betekent geen waterinname. De waterkraan boven de wcstort doet het wel. Toch een prachtige plek !!
Eten vanaf 20.00 uur. Prima kwaliteit en redelijke prijs.