@HansPonsen
- Dethleffs Just go 90
- 2022
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Lekker wind, zodat het met de warmte fijn was. Winkels en restaurants in de buurt. Komen er zeker terug.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Wat een fantastische plek, met vooral fantastische eigenaren. Hond was meer dan welkom, Moppie 15 jaar oud. Heerlijk genoten van Mimi haar kookkunsten. Dat is toch echt vakantie, eten aan je camper gebracht. Een 10 met een griffel en een kusje van de juf❣️wij komen zeker nog een keer terug.
April 2026
3 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 12 maanden geleden

wat een verschrikkelijke bouwput. rijden aan 1 stuk met grote zandwagens heen en weer, een groot stofnest. wij zijn doorgereden. staan nu prachtig en lekker rustig. maar ieder wat wils.
Deze gaat helaas dicht nieuwe eigenaar die wil niet dat er campers staan vandaag kwam politie morgen voor 8uur weg
5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

mooie camperplaats. lastig om te betalen,uiteindelijk gelukt met de andere telefoon. heerlijk uit eten geweest bij het restaurant. wat een leuke zaak heerlijk gegeten.1 voorgerecht 2 hoofdgerechten 1 nagerecht en 2 wijn 2 bier kosten €51,-. omdat het onze trouwdag was kregen we nog een fles wijn cadeau. het is een cubaans echtpaar, dus wij hebben gekozen voor cubaans eten, echt zo lekker. een aanrader.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wat een mooie camperplaats, verharde ondergrond, helemaal top.