@HansSeidl
Helaas gesloten
25 euro voor een mooie plek, modern sanitairgebouw, sauna, wasmachine, restaurant. Prijs en prestatie absoluut consistent.
Mooie locatie aan de rand van de stad. Sanitair helemaal prima. Supermarkt op loopafstand. Bierverkoop ter plaatse. Neem het mee en stop het bedrag in de brievenbus. De administratie is supervriendelijk. spreek noch Duits noch Engels, maar dat is geen probleem. prijs en prestatie helemaal oké.
Mooie parkeerplaatsen in het bovenste gedeelte, supervriendelijke terreinwachter, zwemmeer ter plaatse, schoon sanitair, kiosk met pub. erg stil.
leuke plek met klein sanitair. bij de grotten, restaurants en kiosken. Elektriciteit, water en sanitair kosten extra, maar zijn goedkoop. een kaartje voor één nacht kost €10. Er is rondom een wandelgebied, de oude stad ligt op 2,5 km afstand.
een prachtig bergdorp rond het plein. Geweldige pubs en tapas in alle variaties. Omdat we een hond bij ons hebben, is hij blij dat hij niet aangelijnd hoeft te zijn. Wandelpaden rond het dorp. Geef zelfs in oktober water.
Ik was hier net na Pasen. Verzorgde gazons, rustige nachten, schoon sanitair. Elektriciteit en water op de staanplaats. Het plein ligt vrijwel direct tegenover het klooster. Het dorp heeft verschillende restaurants en een winkel. Ideaal voor 1-2 dagen. Helaas geen afvoerpunt voor grijs water en toilet aanwezig.