@HansTienhoven
- 2023
- Dethleffs Advantage
- 2005
prima en schaduwrijke camping voor campers. er is GEEN zwembad zoals hiervoor aangegeven. het sanitair is superschoon en netjes. douchen kost 2 euro p. 5 minuten. honden zijn wel gratis. de ligging is aan een drukke weg. het personeel is erg vriendelijk. prijs is ok. we hebben 35 inclusief stroom betaald voor 2 personen en 2 honden.
Sitecode: 194533
leuke plek direct aan de zee. veel bomen, prima en schoon sanitair.zeer vriendelijke mensen.
mooie plek maar helaas geen stroom en toilet afvoer
mooie camping en top sanitair! met een acsi kaart kregen we een behoorlijke korting. heel honden vriendelijk. we kregen een leuk pakketje voor de hond en ze hebben ook honden douches
super camping, vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, fijne plaatsen en een heel goed restaurant. goede prijs kwaliteit verhouding. En er is een leuke fietsroute naar het mooie Salamanca!
Mooie camping! vriendelijke ontvangst, goed sanitair, rustig, mooie tuin met zwembad, mooi restaurant en vlakbij een prachtige waterval.
prima camping. perfecte ligging. van hieruit kun je heel mooi fietsen en wandelen. eenvoudig sanitair maar wel schoon. Fijne ontvangst en niet duur.
Heerlijk rustige plek! vriendelijke mensen, mooie ligging, het sanitair is eenvoudig maar alles is netjes en schoon. Het was nu helemaal niet druk, dus we hadden heel veel ruimte om ons heen. voor 2 volwassenen en 2 honden hebben we 20 euro betaald.
locatie is mooi. maar de sanitaire voorzieningen zijn oud en niet schoon. we hebben 1 nacht met de camper en 2 honden nog 39.50 euro betaald.
super prijs/kwaliteit verhouding. douches (1 euro munt) en toiletten zijn heel netjes. een paar minuten van Potes vandaan. En ook nog een mooi uitzicht!
superfijne camping. heel honden vriendelijk. mooie schaduwrijke dak platanen over de hele camping. mooie omgeving om met de honden langs het water te lopen. ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijk personeel.
Sitecode: 62086
top plek om van hieruit naar Bilbao te gaan. 2 minuten van het metrostation. wij zijn met onze honden 1 dagje naar Bilbao geweest
prima rustige doorreis camping. we hebben 19 euro betaald voor 2 volwassenen en 2 honden. directe toegang tot het bos. heel fijn met de honden. niet elke hond (vechthonden) mogen op de camping. schoon sanitair.
wij zijn er zonder reservering eind september geweest. een plek (321) met een super mooie uitzicht op de zee en de zonsondergang . 3 nachten 100 euro voor een camper, 2 pers. en een hond. we waren erg tevreden. mooie locatie en een prachtige kustweg om te wandelen of te fietsen naar Porec.
mooie en rustige camping met heel schoon sanitair. mooi zwembad, heel goed restaurant en vriendelijk personeel. Vlakbij een hele leuke wandel en fietsroute langs de kust naar Rovinje. Een aanrader.
NIET DOEN!!!! ze vragen 4 euro per uur. één nacht heeft ons 88 euro gekost. staat er wel aangegeven maar heel onduidelijk, we dachten dat het voor 24 uur 4 euro is.
hele fijne en leuke camping. vriendelijke mensen. dichtbij het dorpje om naar strand te gaan. mooie en pittige wandelroute van 12 km door het bos via komoot gedaan. sanitair is verouderd maar wel schoon.