@HansTimmers
2021
2 foto's toegevoegd · bijna 5 jaar geleden

2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

super relaxte kleine camping met camperplaatsen. sanitair schoon en netjes. broodjes service of ontbijt / diner in het hotel. Mooie wandeling mogelijk vanaf de camping naar pic du gar (5 uur lopen) Wij zijn wezen canyoningen met de Nederlandse eigenaar super gaaf, ook raften en kayaken is mogelijkheden.
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
parkeerplaats bij een skilift. van 8.00 tot 17.00 20 kroon per uur. van 17.00 tot 8.00 gratis. je staat wel achter slagbomen. er een een toilet. het restaurant is tot 22.00 open. snachts lekker stil.
leuke camping rustig. aan een leuk meer waar kinderen lekker kunnen spelen omdat het lang ondiep is. sanitair eenvoudig met muntjes douche en afwassen. lekker tabbier op de camping.
2017
het was zo ontzettend druk dat het echt slecht was. half uur wachten om te douchen. dan nog hopen dat je lauw water hebt.(warm water was al op) geklaagd bij de receptie. antwoord was: ja er zijn 500 mensen meer op de camping als kan maar waarom blijf je dan 2 dagen als het niet bevalt. toen was het voor mij 1 keer en niet weer.
super plaats. mensen aan de receptie erg aardig en behulpzaam. als je bij de grot skocjan bent geweest en het bonnetje nog hebt krijg je 15% korting.
zeer leuke realexe plek. je staat wel even raar te kijken als de schapen via de camping terug naar stal gaan.
eigenlijk wel een makkelijke plek want je kunt daar verzamelen om te gaan raften maar ook is er nu een klimparcours. dus je kunt de camper daar laten staan. het is wel 15 € voor 12 uur. maar dan kun je hem gewoon naar de andere kant van het straatje parkeren.