@HansTrebels

- Dethleff Trend
- 1918
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Hier moet ruim op tijd worden gereserveerd, parking is gewild en snel vol in het hoogseizoen.
15 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zochten deze plek op omdat wij langs reden en voor een nacht hier wilde blijven. Echter er was een slagboom en niemand verder aanwezig. Bleek dat je van te voren een plaats moet reserveren. Iemand nam ons mee door de (afgesloten) slagboom en op het terrein, slechte 4/5G, konden wij uiteindelijk, met hulp van een Engelse dame, per telefoon een plek aangewezen gekregen, langs een drukke doorgaande weg, en betaalde £38,- Veel te duur voor dit park
Juli 2026
7 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

De info in campercontact is niet correct. De info van de parking en de betaalde camperplaats staan door elkaar. Al doorgegeven. Voor de camping is via de website reserveren gewenst, anders is er een kans dat het vol is. Als je zonder reservering aankomt is het alsnog mogelijk om op de website te zien of er plekken vrij zij en dan te reserveren, waarna je per mail alsnog de code krijgt toegestuurd.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Sitecode: 19408
een camperplaats waar reserveren vooraf verstandig is, omdat deze erg gewild is.
reserveren kan, maar ook “tijdig”, anders wordt het in het “seizoen een er uit en jij er in”. receptie is vanaf 08.00 open 😉
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
prima locatie, midden in de stad. water op de sanizuil werkte niet, nadat ik er 2 euro in had gedaan 😩. water afgesloten misschien ? maar dan had er een sticker ons kunnen waarschuwen, niemand meer telefonisch bereikbaar op vrijdag 17.30
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
voor €4,- een nacht gestaan. Sanitairzuil afgesloten, geen voorzieningen, ook niet op de camping !?