@HansVeen
- 2018
Heerlijke familie en gezinscamping met aantal goede camperplaatsen. Ideaal voor jonge kinderen. Zeer gastvrije eigenaren, leuke activiteiten, gemoedelijke sfeer. Mooie omgeving. Wandelroutes vanaf de camping. Wij verbleven er met onze camperbus en tent, ouders met kleinkinderen. Topdagen. We komen met familie en kleinkinderen zeker terug.
In augustus zeer volle camping. Rustig publiek, fijn voor kinderen. wel mooie groene camping, maar kleine plaatsen op hogere terrassen. Soms steile, krappe toegang, en rotsblokken. Door ons gereserveerde plaats zelfs te krap voor VW campertje. Advies: ga eerst te voet kijken voor je je klem rijd, zeker met caravan, of vraag plek beneden.
Deze fijne camping is al jaren onze favoriet voor een paar dagen, op de heen en terugreis door Frankrijk. Steve en Dawn prettige eigenaren, gemoedelijke sfeer. Goede voorzieningen, lekker eten, broodservice, kleine winkel en bakker in dorp. Mooi fietsen en wandelen in de omgeving. Veel bezienswaardigheden in de regio.
Jammer, was fijne plek langs Blavet. is in 2024 gesloten en staat te koop
Zeer vriendelijke ontvangst, nette camping met schone faciliteiten, zeer ruime plaatsen met stroom voor tent en camper, bezoek aan Lyons la Foret is aanrader, boodschappen op loopafstand in dorp, mooie omgeving.
2022
Prachtige parkachtige camping. Nu nog veel plaatsen beschikbaar. Services veelbelovend. Na telefoontje kregen we toegangscode en ging de boom open.Nette voorzieningen. Naast route velo langs de Blavet. Plaats om te onthouden.
In juni 2022 paar dagen tijdens hittegolf met buscamper te gast geweest op deze camping. prachtig parkachtig terrein. en veel schaduw. De voorzieningen netjes en schoon. Heerlijk zwembad. Gastvrij onthaal door Simon. Dorpje met levensmiddelenwinkel op fietsafstand. Prachtige rustige omgeving met veel bos en kastelen. Absolute aanrader. We komen zeker terug.
2020
Absoluut unieke plek. Ultieme rust. Mooi uitzicht over Haringvliet. Veerbootje naar Willemstad. Bezoek waard. Fort Sabina en De Hel met de fiets. Bij aankomst Bij hek even bellen naar beheerder om te openen.
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden