@HansdeBont
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 uur geleden
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een heerlijke plek. We komen hier graag. Een zeer warm welkom door Maureen. Het voelde alsof we thuis waren. De camping ligt in een rustige, landelijke omgeving met fiets en wandel mogelijkheden. De camping heeft alles wat je nodig hebt om er een paar dagen te kunnen verblijven. Met broodjes service. Pons ligt op fietsafstand. Is een verrassend leuk stadje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Maart 2026
Een warm welkom, wat je het hele verblijf ervaart. Goede douche. Broodjes service. Goede wifi. De eigenaresse brengt elke dag de paarden van de stal naar de wei en weer terug. Loopt daarbij over de kleinschalige camping. Dichtbij de snelweg die je niet hoort. Veel wandel en fiets mogelijkheden langs wijngaarden naar slaperige dorpjes. Stadje Pons is een echte verrassing. Komen zeker terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 maanden geleden

Wat een geweldig fijne plaats! Alles is schoon en de eigenares is vriendelijk en behulpzaam. Ontspannen sfeer. Goed gemarkeerde plaatsen. Huurauto is aanwezig om naar de dorpjes in de bergen te gaan waar parkeren voor een camper niet gemakkelijk is. Weinig tot geen schaduw. Douches, 7min voor 1 Euro, zijn lekker warm. Supermarkt, in de stad op ongeveer 2 km van de camping. Wel heuvel op. Komen graag nog een keer terug!
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 12 maanden geleden