@HansdeV
- 2016
Prima Camping met super sanitair en inpandige keuken waar potten en pannen voor je klaar staan, incl ACSI kortingskaart € 27,= per nacht met gratis stroom, alleen gebruik van de douches komt er bij met een kaart. Wij waren dus € 30 per nacht kwijt.
Voor 1 nacht betaal ik nu NOK 390 en voor stroom NOK 50 dus totaal € 41,50 Plekjes zijn mooi aan het water op het gras, sanitair is simpel maar schoon .
Prijs van Camping met 2 personen is nu PLN 160 ACSI kaart wordt alleen geaccepteerd samen met normale kaart . Dan krijg je 10% korting . Camping is wel prima in orde en er zijn nieuwe toilet/douche units geplaatst. als uitvalsbasis voor Krakau echt een aanrader . bus stopt 200 meter van de camping maar met fiets ook prima te doen . Krakau is geweldig !
Sta er nu , prijs is ondertussen gestegen naar PLN 75 voor camper en PLN 35 per persoon en komt dus op PLN 145 wel met elektrisch maar alle prijzen zin echt flink omhoog in Polen. camping/ camperplaats is Oké maar niet meer zo mooi als op de foto’s
Geweldige camperplaats voor prima prijs . geen douche en toilet aanwezig maar als je dat nodig hebt moet je op een camping gaan staan ! WiFi gratis en goed genoeg om zelfs TV te kijken

Geweldige locatie om te verblijven en Corinaldo te bezoeken , zeer vriendelijk eigenaren die maar 1 ding willen en het je naar de zin te maken. slechts 3 camperplaatsen maar wel echt ruim . verder alle voorzieningen aanwezig , maar geen WiFi . Gezellig onderkomen met tafels waar je zelf aan kan eten. 18.00 uur is het Wijnen of Bieren . erg rustig op de Ezel na die je om 8.30 wekt . prijs is wel gestegen naar € 30,- Maar is het zeker waard !!!
echt een prima locatie om het stadje te bezoeken , geen fiets nodig . veilig om te slapen met bewaking . prijs is afhankelijk voor hoe lang je blijft kom je om 15.00 uur aan en vertrek je 10 uur in de morgen betaal je 7 x1,20 en €3 voor de nacht dus € 11,40 elektrisch is ook mogelijk voor € 2,- per nacht
Echt een geweldige camperplaats met topvoorzieningen, dorpje op loopafstand zeer de moeite waard . Erg lekker gegeten bij Rambock grill in Stade. Argentijns vlees niet te versmaden!!
Goede camping met goede voorzieningen ook voor Camper . Afstanden zijn best wel groot als je naar Jasmund Nationaal Park fietsen wil bijvoorbeeld. Auto of scooter goed te doen . Niet vergeten naar Binz te gaan want mooiere badplaats is er niet en is Scheveningen niets bij !
Prima camping maar wel veel schuine plaatsen .Op dit moment veel last van kleine beestjes die uit de bomen vallen . Ongevaarlijk maar jeukt wel in je haar en op je armen en benen . Vanaf de camping altijd naar rechts rijden anders rijd je Koroni in maar dat is doodlopend voor je Camper