@HansenHan
- Volkswagen California T5 COMFORTLINE
- 2015
- Volkswagen
- Buscamper
Als correctie op voorgaande commentaren: wij staan hier naast een splinternieuw prachtig sanitairgebouw. De ontvangst was vriendelijk. Als je niet perse dicht bij het strand wil staan, betaal je ( mei 2025) €34 incl tax voor 2 personen.
mooie schone plek. Let op de coördinaten: N 49°41'36.6" O 06°43'07.5"
Rustige schone en goed verzorgde plaats. Goed uitgangspunt voor een tocht in het omliggende gebied. Bakker op loopafstand. De pizzeria is ca 200m wat verstopt, maar uitstekende pizza's.
wij stonden hier begin mei. Groot verhard terrein voor huurcampers. Vriendelijke ontvangst maar ongezellige plek met verkeersgeluid. Je kunt er je spullen veilig achtetlaten voor een dagje Cagliari. We betaalden €20 per nacht voor 2 personen. Legen zwart en grijs water inbegrepen. Geen afvalcontainer.
Heerlijk rustige nette cp. Picnictafels en alle voorzieningen. Vriendelijk dorpje vlak bij met een cafe, het lokale praathuis, naast de kerk. (nee niet dat kleine kerkje, maar iets verderop)
Prima eenvoudige camping. Het sanitair is blijkbaar vernieuwd, mankeert niets aan. De snackbar is handig als je met honger aankomt. Behulpzame beheerder(s)
de voorziening is er WEL. Gelijk na de afrit rechts, wat verborgen achter struiken. Toilet legen is prima. grijs water is niet echt geregeld, maar is volgens mij wel mogelijk. Er is ook een buitenkraan, daarvoor even toestemming vragen.
prima plek, kleinschalig en vriendelijk. De weg erheen is pas van vers asfalt voorzien.
Plek lijkt mooi, maar een bord meldt dat het verboden is voor campers. Camping is dichtbij en was open in mei. Wij zijn doorgereden naar de pier iets verderop: alleen plaats voor een kleine camper!
Uitstekende camping met alle voorzieningen. Vlak naast de duinen Vriendelijke ontvangst en smetteloze voorzieningen. s'Ochtends bracht de eigenaar vers brood met pannenkoeken. Dorp zelf heeft alle verschijnselen van een toeristische attractie
Sitecode: 20527
Mooie plaats tussen de kurkeiken. Overdag gezellig gevuld met dagjesmensen. 's nachts sta je er alleen op de naastgelegen p-plaats. Iemand van de parkorganisatie kwam paspoorten vastleggen met foto, geen kosten.
wij waren 22-4-2018 daar op een zaterdag, dan zijn er veel spanjaarden voor een dagje uit. Gezellig en vooral allemaal eten. s'avonds is iedereen weg en zondag loopt het weer vol.Verder prachtige plek met riviertje voor een koud bad. Geen voorzieningen. Mooi gebied voor mountainbikes.
Wij waren daar ook op 22-4 prima cp op een ruime parkeerplaats met mooi uitzicht en met alle voorzieningen en gratis is dit een aanrader. De.biker bijeenkomst met was om 18.00u klaar en stil.
Nette plaats bij aardig dorpje, maar vooral onder een mooie route vanuit het noorden. Mijn tomtom wist het feilloos te vinden. Voor de bakker moest en kon ik het dorp in. Wellicht dat de andere beoordeelaars een andere plaats in gedachten hadden?
Prima plek, overdag rijdt er nogal wat veerkeer langs, maar 's nachts is het rustig. Toen wij er stonden waren er erg veel vliegen volgens de bomberos die ook daar zijn gevestigd is dit niet altijd het geval, maar hangt samen met de geitenhouder een eindje verder.
Wij hebben er juni 2016 gestaan. Prima plek met goede verbinding naar de stad. Mooi concept om een kale camperplaats te nemen voor slechts €16 voor onze camper en eventueel naar wens kun je dat pakket stapsgewijze uitbreiden tot campingniveau. Dat levert wel eens misverstanden.
Prima plek vlak bij centrum. Inderdaad wat rumoer van verkeer. Mooie rozentuin aan de overkant van de weg, aansluitend om een prachtig onderhouden park tot het kasteel.