@HansenKlara
Juni 2026
super nette CP! Aanrader! kost €15.00 incl. electra
prachtige camping. ruime plaatsen en prima sanitair. Ook een mooie ruimte om binnen te zitten. Vriendelijke eigenaren en er is een gemoedelijke sfeer. Kortom een aanrader!
Prachtige camperplaats. Alles klopt en geweldig mooi sanitair. We komen zeker terug!
prima camping voor een bezoek aan Assisi. wij zijn op onze e-bike naar de stad gegaan. Flinke klim, maar met e-bike prima! Het zwembad is gratis en open. receptie is tussen de middag ook open. Kortom: prima plek om te verblijven.
Deze camping is echt een aanrader. Hij ligt niet aan zee, maar je krijgt er veel andere dingen voor terug! Zeer vriendelijk ontvangst en super sanitair ( kom je niet vaak tegen!) We betaalden € 28.80 per dag met de ACSI-kaart
Prima CP op de parkeerplaats van sportcentrum of ernaast bij de Euro Spar midden het dorp. Aanrader wanneer je zelfvoorzienend bent!👍
Goed verzorgde CP. € 11, 00 Electra €. 0,50 KWU
Prima camping. Douches en Wifi werken prima. Prachtig gemeente zwembad aan de overkant! Waterpunt is even zoeken. Cash betalen met Kronen of Euro’s
Mooie plek om een paar dagen in Maagdenburg door te brengen. vanaf de snelweg is de plaats goed te bereiken. Kosten € 10,00. Alleen met muntgeld betalen!!! Toilet en Sani station is aanwezig. Geen grijs water lozen. We komen hier nu voor de tweede keer en is er bijna altijd plaats.
Prima parkeer/camperplaats. Er is alleen een vuilnisbak en verder zijn er geen voorzieningen!