@Hansencaroline

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Eenvoudige wat armoedige camping. sanitair net voldoende. wel uitzicht op de Donau. Veel semi permanente gasten met reuze caravans.

Fijne camping. Alles aanwezig. goede verzorgde plekken, verhard en onverhard. ontzettend aardig personeel. Plaatsje op loopafstand met uitstekend restaurant/pub. Waterval en kloof lopend te bereiken.

wat een mooie plek. Ruim op het veld. Super aardige mensen. Je loopt zo het bos in. Afstand tot Brockenhurst ongeveer een half uur lopen. Plaatsje niet veel aan. Je kunt er wel boodschappen doen. Sanitair ok. Alles aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een fijne cp. Zeer vriendelijk en behulpzaam. verzorgd. klein terrasje voor een snack en een glaasje. Bij de buren italiaans gegeten. Bijzondere sfeer.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima hier. 25 euro per nacht in laag seizoen plus nog iets voor tax. Erg stil. Boot vaak bij. Alles is aanwijzig

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima. goede plekken. We betaalden 21 euro voor 1 nacht. Dat is zonder electra.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heel groot. Niet zo veel sfeer. Zwembad lijkt nog dicht. Ziet er niet zo schoon uit. douches zijn prima. Lijkt wel een waterval. j

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heel gezellige camping. super zwembad. aardig restaurant. Er was eigelijk geen plekje vrij, maar we konden toch staan op een vrij hoekje. Hoe aardig. De zoutpannen dichtbij. Is te fietsen.

parkeerplaats bij jachthaven. plek is simpel. de voorzieningen zijn prima. Schoon en warm. Alles is er dus gewoon en goed onderhouden. alleen ons uitzicht is niks. Kopenhagen op fietsafstand.

rustige plek naast station en parkerplaats. nieuw. sanizuil en electra aanwezig tegen betaling. verder gratis openbaar wc. schoon. prima voor een overnachting

eenvoudige camping. iedereen super aardig. sanitair gedateerd maar schoon. goede douche. aan het meer gelegen. restaurantje om de hoek.

Leuke simpele cp midden in dorpje. Restaurant om de hoek