@Hansmans1950

Een locatie beoordeeld8 dagen geleden

Een unieke plek midden tussen de olijf- en amandelbomen. Een plek met een oorverdovende stilte. Heerlijk. Erg vriendelijke ontvangst. Wij kregen ook een aantal sinaasappels cadeau. Leuke geste. Wij kochten een fles olijfolie uit eigen boomgaard en hoefden daardoor geen stageld te betalen. Jammer dat er ‘s avonds een Franse camperaar arriveerde die vervolgens de volgende dag zonder te betalen weer vertrok.

Een locatie beoordeeld8 dagen geleden

Wat een heerlijke en rustige plek met een uitermate vriendelijke gastvrouw Denise. Prima voorzieningen. Niets mee te wensen over. Wij hebben genoten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camperplek met vriendelijke eigenaar. Prijzen in het restaurant zijn een beetje doorgeslagen. Een klein bakje mayonaise kost 2,50 euro. Een espresso voor 3,90 euro is belachelijk. Een bitter lemon van 0,2 liter kost 4,70 euro en een cappuccino 4,90 euro. Voor een restaurant bij een camperplek zijn dit geen normale bedragen.

Zeer vriendelijke eigenaren. Alles keurig voor elkaar. Je kunt er eten bestellen dat wordt bezorgd. Stroom 3 amp. Station naar Napels op loopafstand. prima om lopend Pompei te bezoeken.