@Hansss
- 2018
schitterende natuurcamping. Rust en ruimte. campingwinkel en zwembad op 1 km afstand. verouderd maar schoon sanitair Hans
Wat een aardige lui en mooie camping /CP je kan lopend boodschappen doen, je loopt zo het bos in. Bargerveen is mooiste plek van NL. SUPER voor elkaar en een sanitair die u zelf niet heeft!
super mooie rustige camping, met iedereen uitzicht op de mooie vijver. Schoon sanitair, dichtbij Dedemsvaart en de recreatievijver Kotermeerstal en…..je wandelt zo de natuur in. Top!
Het was een oud vervallen camping. Geerdijk bestaat nu een jaar, maar wat prachtig met een prachtige tuin in het midden, compleet nieuw sanitair met regendouche, ruime plaatsen en erg vriendelijke eigenaren.
Wat fantastisch dat er een hele nette plaats is waar je o.a je toilet kunt legen en omspoelen, als je bijna thuis bent. Ook een prachtige plek voor campers. Ik hoop dat de vergunning er gauw komt.
In een woord KLASSE! Groot veld met grote plaatsen, dicht bij de winkels (1.8km) super schoon sanitair, prachtige ruimte voor een praatje, tv, biertje uit de koelkast en zelfs zelf koken in de aanwezige keuken is mogelijk. super contact met de eigenaar, goed overleg enz enz. Hgr. Hans en Riekje
Wat een mooie camping en camperplaatsen, je zet je camper op de straat, voor je eigen privé ruime plek. Super! geen rijtjes. Er staan veel stacaravans op gouden plekjes aan het water. Mooi om te zien. Het sanitair is keurig schoon. De historische plaatjes Graft en de Rijp, prachtig. Heel anders dan mijn voorstelling. Zeker aan te raden!
Mooie camping met diverse soorten plekken. De erg aardige nieuwe eigenaren draaien nu een jaar. Wat gaaf dat ze rond Hemelvaart vol stonden. Het sanitair is nog gedateerd, maar dat gaat goed komen. Hun wens is dat U het naar uw zin heeft, dus overleg even als er wensen zijn. Koffie, gebak, boerenijs en de kleine kaart zijn in hun eigen restaurant aanwezig. Dichterbij kan gewoon niet. Hans, Kina en Dominique SUCCES!
Sitecode: 91914
Wij waren hier begin mei 2023. We moesten na 1 dag plotseling weg voor een week. Daarna was er geen twijfel…..terug naar de Veldzijde. Super mooie en zeer goed onderhouden camping met erg mooi sanitair (regendouche zelfs) Je ziet de 55 jaar ervaring, alles tot in de puntjes voor elkaar, tot de aankleding aan toe. Zeer vriendelijke eigenaren.
Mooie plek met mooi uitzicht en niet duur. Prima sanitair, maar helaas slecht onderhouden veel stuk. De camping zelf wordt alleen nog gebruikt voor huisvesting van Roemeense gastarbeiders. Daar is niks mis mee trouwens. Geen last van gehad.